Bezobrazni Bolt dva dana prije rođenja kćerke pokušao prevariti suprugu: Tražio je da se slikam gola

Nevjerovatna situacija

Bezobrazni Bolt dva dana prije rođenja kćerke pokušao prevariti suprugu: Tražio je da se slikam gola

E. Oštraković

Olimpijski prvak, Usain Bolt, nalazi se u velikoj aferi, jer je otkriveno da je tražio od mlade Shari Halliday da mu pošalje eksplicitne fotografije.

Sve to dešavalo se nekoliko dana prije rođenja njegove kćerke, a Bolt je na kraju dobio dvije fotografije, ali u donjem rublju.

Shari tvrdi da joj je na te fotografije Bolt odgovorio da je jako zgodna, te da mu se mnogo sviđa, ali se brani da nije znala da je on bio u vezi.

"Bila sam šokirana kada sam saznala da je postao otac, posebno jer nisam znala da uopšte ima djevojku. Čini se da trebam dosta više istražiti ljude", rekla je Shari.

Bolt se još uvijek nije oglasio oko cijelog slučaja, a inostrani novinari su pokušali doći do njega i njegovog menadžera, ali im to nije uspjelo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.