Ljubav cvjeta kod trenerske ikone: 'Najslavniji Hrvat' (72) osvojio srce 24-godišnje ljepotice
Jordon Hudson nova izabranica slavnog trenera (Photo: Dino Stanin/PIXSELL)

Postala mu je i desna ruka

Ljubav cvjeta kod trenerske ikone: 'Najslavniji Hrvat' (72) osvojio srce 24-godišnje ljepotice

Midhat Šljivak

Slavni trener američkog fudbala Bill Belichick (72) uspio je osvojiti srce 24-godišnje cheerleadersice Jordon Hudson.

Bill Belichick važi za jednog od najvećih trenera u historiji NFL-a. Sada već bivši trener New England Patriotsa, gdje je u protekle dvije decenije stekao veliku slavu, odlučio se ponovo posvetiti svom ljubavnom životu.

Nedugo nakon što je okončao dugogodišnju vezu s Lindom Holliday, 72-godišnja trenerska legenda je sreću pronašla pokraj mnogo mlađe Jordon Hudson.

Radi se o 24-godišnjakinji koja je nekadašnja cheerleadersica. Njena prijateljica je otkrila kako je došlo do poznanstva sa slavnim trenerom.

"Upoznali su se na letu iz Bostona za Floridu 2021. godine. Zbližili su se radeći na projektu na kojem je kao studentica radila", otkriva prijateljica i dodaje:

"Razmijenili su kontakte nakon slijetanja i ostali su prijatelji mjesecima, razgovarali su o njenim projektima i poslu navijačice. Nakon što se Belichick razdvojio od Linde, postali su više od prijatelja".

Oglasi

Legendarni trener više ne krije da mu je izabranica mnogo mlađa ljepotica. Podržao ju je javno na takmičenju u cheerleadingu u martu, a ona je nedavno bila i na njegovom poslovnom putu u Hrvatskoj.

Jordon se već počela i pitati za određene poslovne stvari slavnog trenera. TMZ navodi kako mu ona ima ulogu savjetnice na određenim projektima koje legendarni stručnjak vodi.

Treba svakako istaći da je ovaj trener koji porijeklo vodi iz Hrvatske, te kojeg mnogi nazivaju najslavnijim Hrvatom, od 1977. do 2006. godine bio u braku s Debby Belichick i ima troje djece.

Njegova nova izabranica je s druge strane 'tek počela da živi'. Pored navijanja bavi se modelingom i ove godine je učestvovala u izboru za miss savezne države Maine. Završila je kao prva pratilja.

Oglasi

Također, navodi se kako je direktorica izvjesnog kluba za zabavu, a bila je pobjednica takmičenja u navijanju 2021. godine.

Chaeerleading je sada njena prošlost. Odlučila se za bolje i jače poslovne poteze i uz slavnog Billa će sve ići mnogo lakše.

Jordon za sada nije toliko popularna na društvenim mrežama i prati je svega nešto više od 5.000 ljudi.

Bill Belichick će ostati upamćen kao jedan od najvećih trenera svih vremena. S Patriotsima je osvojio čak šest naslova prvaka i izmislio je po mnogima najboljeg ikad Toma Bradyja.

Ponosno uvijek ističe svoje korijene koji su iz Hrvatske. Nedavno je boravio u rodnoj grudi i ukazane su mu najveće državne počasti.

Oglasi