Bivši Zmaj izašao nasmijan iz sudnice: Jelena Karleuša se nije pojavila, ali će to policija riješiti

Nastavlja se saga

Bivši Zmaj izašao nasmijan iz sudnice: Jelena Karleuša se nije pojavila, ali će to policija riješiti

E. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac je prije nekoliko mjeseci bio u centru pažnje zbog skandala s pjevačicom Jelenom Karleušom.

Na društvenim mrežama su se pojavile eksplicitne fotografije srbijanske pjevačice i tvrdnje da je ona imala aferu sa igrača s brojem šest. Karleuša je sve to demantovala i čak vrijeđala bivšeg bh. reprezentativca zbog čega ju je on tužio.

Bh. fudbaler je prije nekoliko sedmica boravio u Beogradu gdje je stigao na prvo ročište nakon što je tužio Karleušu za povredu ugleda i časti. Međutim, srbijanska pjevačica se nije pojavila, te je priložila osmrtnicu i poručila da nije mogla doći zbog smrti svoje majke.

Sud je odlučio da zakaže drugo ročište za 22. april gdje su poručili jasno da se Karleuša ovaj put mora pojaviti. Bivši bh. reprezentativac je doputovao u Beograd na drugo ročište, te je nasmijan izašao iz sudnice, ali novinarima nije htio dati izjavu.

Igrač s brojem šest je očito zadovoljan kako je prošlo drugo ročište iako se Karleuša nije pojavila. Njegovi advokati poručili su da ona izbjegava primanje poziva i krivične tužbe, te su poručili da je naredni korak da poziv ide preko policije koji bi je onda primorao da dođe na sud.

Pred ulazak u sudnicu novinari su kratko upitali bh. fudbalera šta će se desiti ako Karleuša i ovaj put ne dođe, a on je samo kratko dobacio: "To pitajte nju".

Skandal je počeo u januaru kada su se pojavile fotografija i snimci njihovog druženja u Grčkoj, a potom i eksplicitne fotografije srbijanske pjevačice.

Ona je odgovarala putem društvenih mreža i nije birala riječi da uvrijedi bh. fudbalera. Iako su mnogi mislili da je to samo jedan od skandala u nizu na kraju se ispostavilo da je između njih zaista nešto bilo.

Dovoljan dokaz za to jeste potez Duška Tošića koji je podnio zahtjev za razvod od Jelene Karleuše.

Top Komentari

Kodex
Pisete o ovom propalom srbendi koji je sam sebi najveci dusmanin.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi