Defanzivac Anderlechta ima novo zanimanje

Bivši Zmaj se preko Instagrama pohvalio novim ulovom

15

Komentari (15)

guber_90
Vi kao za "kaznu" njemu ime necete da piseta, medjutim nije vam mrsko svaki dan barem jedan clanak o njemu postaviti. Da sramoti tu ne bude kraj stavljate to u izdvojeno. Trebate da se ozbiljno zapitate da li zelite biti portal zute stampe ili sporta. Ovo prvo donosi pare, a drugo postovanje. Ja, kao i mnogi drugi sam sve blize da ne udjem na ovaj portal nakon brdo slicnih clanaka, ne samo o Vranjesu nego i o mnogim drugim. Sada sam se "maksuz" registrovao da napisem ovo, ali sam prije bio jako aktivan na forumu. Ovdje sam od samih pocetaka stranice i dobro se sjecam prijasnjeg kvaliteta clanaka i spram danasnjeg su neuporedivo bolji. Mozda se ne moze opstati od obicnih, normalnih, clanaka, ali ja licno odbijam da gledam naslove ovog i slicnog tipa i podrzavam taj tip profita. Nadam se da cete odluciti da se usmjerite u drugom pravcu i vratite izvornim vrijednostima. Mozda Vas ja kao pojedinac ne zanimam, ali nadam se da ce Vas brojni slicni komentari ponukati da barem razmislite o svojoj buducnosti.
Benjamingst
Ribar hehehe R.D JK&OV 2019 Banja Luka Hehehe
MirzaBarucic
Od danas više neću dolaziti na ovaj portal. Dotakli ste dno dna, debili.
Benjamingst
Davno hehehe evo nebi niko objavijo
bebi
Najtuznije sto ovakva prosta piskarala se zovu novinarima i blate u biti jednu casnu profesiju cccc ... Fond rijeci autora teksta 30 cuj termin “svalerisanje” pa nisi u svrakinom na kafi ccc
Benjamingst
Zato nam drzava ispasta
fourier
Kad mediji skontaju da nas ovaj frajer ne zanima nista vise od Neleta i Kusturice, mozda i bude nekakvog pomaka. Prestanite sa zutom stampom i da me zanima ko sta radi na instagramu jednostavno bih otisao na instagram i pratio te ljude, a dzaba vam taj naziv "igrac sa brojem 6" kad ste dotle dosli sa pracenjem njegovog zivota da prenosite kad je ribu uhvatio. Ne mogu da vjerujem sta citam..
Analiticar
Ti si lud ako ovaj portal smatras medijem. Ovi bi za 50 KM i radovana karadzica velicali i pisali hvalospjeve o njemu.
MaDaj
“pretežno tabloida iz susjedstva” vi ate odavno prevazisli tabloide iz susjedstva, fakat svaki dan objavite bar 5 članaka koji nemaju nikakve veze sa sportom. Ponekad kad pisete tekstove o raznim aferama, gologuzim instagram modelima i slično, obratite pažnju na naziv vaše stranice :/
MirzaBarucic
Dosadni ste vise s ovim majmunom. Jeste li sportski portal ili radite za Alo?
Benjamingst
doa075
.ebo vas on vise st omu toliku paznju i medijski prostor posvecujete, niste o njemu toliko pisali ni kad je bio clan reprerezentacije.
foco
bravo decko za prigovor ali moras znati da za svaki tekst o njemu dobiju 100 eura plusi vise
SeoRusilac
Promijenite vise ovo igrac sa brojem 6, on vise nije broj 6. Neko drugi ce zaduziti taj broj.
SeoRusilac
Nasao novo zanimanje decko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.