Javila se manekenka s kojom je Boateng varao zaručnicu: "Nisam iznenađena što se ubila"

Defanzivac Bayerna u centru pažnje

Javila se manekenka s kojom je Boateng varao zaručnicu: "Nisam iznenađena što se ubila"

E. Čaušević

Defanzivac Bayerna, Jerome Boateng, nalazi se u centru pažnje javnosti nakon što se njegova bivša djevojka ubila prije nekoliko dana.

Boateng je prije desetak dana prekinuo ljubavnu vezu s Kasijom Lengardt, a samo sedam dana kasnije svi su bili u šoku kada je objavljeno da je ova 25-godišnjakinja izvršila samoubistvo.

Njemački fudbaler se odmah iz Katara vratio u Njemačku, a detalji oko samoubistva još uvijek nisu poznati. Oni su imali burnu vezu, a Boateng je čak izjavio da je Kasia prijetila da će ga uništiti.

Boateng i Kasia su čak bili zaručeni i svi su bili iznenađeni kada su saopštili da više nisu zajedno.

Nakon samoubistva Kasije počele su se pojavljivati razne informacije, a oglasila se i Melissa Howe koja je inače playboy model. Ona tvrdi da je imala aferu s igračem Bayerna dok je on bio zaručen s Kasijom.

"Nisam iznenađena što se ovako završilo i što se ubila jer momci poput Jeromea prave psihički haos za djevojke jer vole da se poigravaju s njihovim emocijama i osjećanjima i onda dođe do takvog ludila kao što se desilo njoj", rekla je Melissa i nastavila.

"Šokirana sam bila u početku kada sam čula, ali kasnije sam sve shvatila. Jerome je s njom igrao igrice i eto šta se desi na kraju kada nekome to radite. Jeromea sam upoznala u Londonu i odmah me proganjao na društvenim mrežama. Tražio je da idem s njim na jednu zabavu i pristala sam.

"Želio je da idem s njim u Njemačku, ali sam to odbila. Izlazili smo nekoliko puta, ali nikada nisam spavala s njim. Mislila sam da sam jedina, a onda sam na jednoj naslovnici vidjela da je u vezi i da je zaručen. Slao mi je poruke i ponašao se kao da njenema. Prekinula sam svaki kontakt s njim jer je to previše drame za mene".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
sponzorusa brani sponzorusu, ko bi rekao
17 1
miki30
Mrššš hebo te otac, neka je pokaro, znala je ona dobro ko je on i šta je, zna se šta hoće ti fudbaleri od takvih fufica. Šta je mislila da će je ženiti. A i ti sad tražiš prostora za slavu, jelde. I ti bi volila da te malo poševi, pa da se javiš novinarima?? Muka mi od ovakvih drolja!!
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi