Ljepotica bivšeg prvaka vadi iz krize: "Odlučila sam da ih napalim i da se stvari promijene..."

Navijačica Leicestera

Ljepotica bivšeg prvaka vadi iz krize: "Odlučila sam da ih napalim i da se stvari promijene..."

Edmir Škorić

Bonnie Brown je zgodna navijačica Leicestera i za svoj klub je spremna napraviti baš sve.

Leicester od 18.30 sati gostuje Tottenhamu, a igrači ovog tima imaju posebnu motivaciju na teškom gostovanju, na kojem su u ulozi autsajdera.

Ova 25-godišnja ljepotica prosto ne može da gleda nekadašnjeg prvaka Engleske u rezultatskoj krizi i nada se da će se ona brzo završiti. Popularne Lisice sada su na dnu Premier lige sa samo jednim bodom iz šest odigranih kola.

Bonnie je Jamieu Vardyju i ekipi odlučila dati poticaj pred teško gostovanje, pa im je ponudila doživotne besplatne pretplate na njen kanal na platformi za odrasle Fanvue.

Ona je kazala da će im dati pristup svojim golim sadržajima samo u slučaju da večeras ostvare pobjedu, što neće biti nimalo lako.

Oglasi

25-godišnja ljepotica zarađuje 50.000 funti mjesečno od obožavatelja koji očajnički žele vidjeti njen sočan sadržaj.

Zapanjujuća ljubiteljica nogometa odbila je otkriti je li već neko od igrača Leicestera pretplaćen na njen račun, ali se nada da bi ih njena ponuda mogla nadahnuti u sjevernom Londonu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ch_820KDbOl/?hl=en[/instagram]

"Neću se ljubiti i govoriti o tome koji me igrači već prate, ali se nadam da će ih potaknuti opća ponuda za besplatne doživotne pretplate ako ovog vikenda pobijede Spurse. Računa da bih ih s ovim mogla 'napaliti' i da će pokrenuti cijelu stvar", poručila je.

Bonnie kaže kako je prestala da radi "od 7 do 17 sati" i da je zahvaljujući sajtu za odrasle i ubacivanjem svog eksplicitnog sadržaja već zaradila za Porsche.

Oglasi

"Oduvijek sam željela biti sam svoj šef i volim stvarati sadržaj, a čula sam od prijatelja iz industrije da Fanvue stvarno podržava kreatore.Prijava na platformu bio je savršen potez za mene. Ako možete zaraditi radeći ono što volite, zašto ne?", poručila je.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cgt4mYCtlj_/?hl=en[/instagram]