Brazilci otkrili pravi razlog Ronaldinhovog odlaska u Paragvaj

Išao na kockarski turnir?

Brazilci otkrili pravi razlog Ronaldinhovog odlaska u Paragvaj

E. Čaušević

Ronaldinho i njegov brat Roberto uhapšeni su prije skoro dva mjeseca nakon što su s lažnim pasošima ušli u Paragvaj.

Već na aerodromu osiguranje je shvatilo da Ronaldinho i njegov brat imaju lažne pasoše, ali odlučili su ih pustiti da idu u hotel, te da ne prave prevelik skandal njihovim hapšenjem na aerodromu.

Ronaldinho i njegov brat su proveli nekoliko sedmica u zatvoru u Asuncionu, a potom su platili jamčevinu u iznosu od 1.3 miliona eura, te sada se nalaze u kućnom pritvoru i čekaju suđenje.

Prije nekoliko dana Ronaldinho se po prvi put oglasio nakon što je izašao iz zatvora, te je ponovo poručio da nije znao da su pasoši bili nevažeći i da je u ovu zemlju došao da promoviše novu knjigu "Genij života", te da učestvuje u jednom humanitarnom događaju.

Međutim, brazilski mediji danas su objavili da Ronaldinho nije govorio istinu. Journal de Brasilia objavio je danas da je legendarni igrač otputovao u Paragvaj u organizaciji Winpoker, te da je trebao biti dio kockarskog turnira.

Poznato je da je Ronaldinho ranije u svom domu organizovao ilegalne kockarske turnire, te se vjeruje da je bio to pravi razlog njegovog odlaska u Paragvaj.

Top Komentari

Ivica_Osim8
Otkad je bio na reklami Mozart , lik samo kocka
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti