"Zakuhala" s Khabibom, pa uzela milione: Ona je znala šta treba napraviti u životu

Zna kako unovčiti popularnost

"Zakuhala" s Khabibom, pa uzela milione: Ona je znala šta treba napraviti u životu

A. Beganović

Seksipilna "ring djevojka" Brittney Palmer zaradila je pravo bogatstvo na društvenim mrežama.

Jedna od najpopularnijih ring djevojaka Brittney Palmer svoju popularnost sjajno je unovčila na društvenim mrežama.

Seksipilna Brittney, koja je tri puta proglašavana za ring djevojku godine, osim što dobro zarađuje tokom MMA turnira, svoju popularnost unovčila je i na društvenim mrežama.

Tako je prema pisanju američkih medija od Instagram profila kojeg prati 1.2 miliona pratioca na svoj račun stavila nevjerovatnu količinu novca.

Međutim, to nije sve, odnosno Brittney je zajedno sa još jednim MMA modelom Ariannom Celestom odlučila otvoriti Only Fans stranicu koja je za kratko vrijeme skupila 300.000 pratilaca.

Oglasi

Naravno, sve to donijelo joj je ogromne novce, a pretpostavlja se da je preko Instagrama i Only Fansa zaradila nevjerovatnih četiri miliona funti.

Treba dodati da je njena popularnost "skočila" kada je prošle godine u jeku pandemije bila jedina ring djevojka na UFC-u 249 i od organizacije je dobila priznanje za iznimnu hrabrost.

Dodajmo da najbolji borac današnjice, Khabibom Nurmagomedov, nikako ne poštuje "ring djevojke" te da je jedne prilike za Brittney i njene kolegice istakao:

"Ne bih nikog želio uvrijediti, ali 'ring djevojke' su najbeskorisnije osobe u borilačkom sportu. Koja je njihova svrha? Zašto ne bismo na ekranu pokazivali koja je runda? Znam da su dio historije sporta, no isto znam da historija je donijela mnogo grešaka. I ako pogledamo historiju u ovom slučaju, one su beskorisne. To je moje mišljenje", izjavio je Khabib.

Osim toga jedne prilike je Brittney bila "domaćin" vaganja prije Khabibovog meča. Naravno, oskudno odijevena što se nije svidjelo njegovom ocu pa je stao ispred nje kako gledaoci iz Dagestana je ne bi vidjeli tako odjevenu.

Top Komentari

Goran86
Ova sluzi za udaranje jaja od guzove.
4 0
ElvirBolic
I vi bi mogli zaradit. U kategoriji najgluplji clanak.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi