Bruno Petković 'uhvaćen' sa bivšom suprugom Dinamove legende?

Viđeni na privatnoj večeri

Bruno Petković 'uhvaćen' sa bivšom suprugom Dinamove legende?

Mediji u Hrvatskoj otkrivaju kako je Dinamov napadač Bruno Petković aktivan i na ljubavnom planu.

Petković se povratkom na Maksimir preporodio fudbalski, postao je reprezentativac, ali i predmet stalnih transfer nagađanja. Da mu jednako dobro ide i u ljubavi svjedoče informacije iz susjedstva prema kojima se ovaj napadač viđa sa Ivom Šarić.

Iako se šuškalo da je njegovo srce osvojila teniserka Donna Vekić, navodno je Petković viđen sa 31-godišnjom Ivom kako s osmijesima na licu večeraju u jednom zagrebačkom restoranu.

Prema fotografiji objavljenoj u hrvatskim medijima, vidljivo je da je između Brune i Ive zaiskrilo, no vrijeme će pokazati hoće li fudbaler i njegova šest godina starija prijateljica razviti i romantični odnos.

Ono što je interesantno, jeste da je Iva bivša supruga fudbalera Jerka Leke koji je također svojevremeno igrao za Dinamo. Njih dvoje su u braku dobili dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_DNjciJ2Aa/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B7YezNlp_Kx/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B3xJO5aJoiV/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi