Donna Vekić se pogubila nakon pitanja da li je u vezi s napadačem Dinama

Ne želi ništa potvrditi

Donna Vekić se pogubila nakon pitanja da li je u vezi s napadačem Dinama

E. Škorić

Hrvatska teniserka Donna Vekić uživa u svom Osijeku jer je trenutno teniska sezona suspendovana zbog koronavirusa.

Donna u nedostatku tenisa uči francuski jezik, otkrila je to pred kamerama RTL-a i kazala je kako je prvi put dako dugo u Osijeku još od svoje sedme godine i početka treniranja tenisa.

"Mi smo od osam ujutro do pet popodne u klubu i na terenima, toliko smo umorne da često samo pojedemo večeru u sobi i idemo spavati. Nije to sad neki glamurozni život što svi misle", istaknula je.

Upitali su je i za Brunu Petkovića, napadača Dinama i hrvatske reprezentacije s kojim je navodno u vezi.

"Nećemo, opet vi, hahaha. To je privatni život. Istina je da se mi najviše družimo, najbolje se slažemo jer imamo isti posao i najbolje se razumijemo", rekla je.

Top Komentari

Austinpowers
ma daj cuj pogubila se, stvarno???? ne mogu da vjerujem...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi