Nezapamćena scena na jednoj utakmici - Na tribinama izvodila striptiz, navijači je obasipali novcem
Nevjerovatna scena dešavala se na tribinama usred NBA utakmice u United Centru (Foto: Screenshot)

Ludilo

Nezapamćena scena na jednoj utakmici - Na tribinama izvodila striptiz, navijači je obasipali novcem

M. Šljivak

Nezapamćena scena dešavala se na tribinama United Centra tokom utakmice NBA lige između Chicago Bullsa i Los Angeles Lakersa. Na meču se pojavila neimenovana striptizeta koja je usred utakmice izvela ples, a navijači su je obasipali novčanicama.

Svijet sporta se konstantno suočava s brojim nevjerovatnim stvarima od strane navijača. Dosta je neobjašnjivih događaja na tribinama, no ono što se u srijedu desilo u United Centru u Chicagu, definitivno još nije viđeno.

Tokom utakmice domaćih Bullsa protiv Los Angeles Lakersa u jednom trenutku se dio publike počeo ponašati potpuno ludo. Privukli su pažnju na sebe u dvorani, a ubrzo je i otkriven razlog 'ludila'.

Na tribine je došla nepoznata djevojka koja se bavi striptizom. Odlučila je svoje umijeće pokazati uživo pred publikom i zatim je započela nastup nasred tribina.

Publika je bila oduševljena. Striptizeta je odrađivala posao, a ovaj posao je očigledno i naplatila.

Oglasi

Dok je ona plesala i twerkala na tribinama, oduševljeni fanovi su na nju bacali razne novčanice. Bilo je tu i velikih apoena, pa sigurno ova striptizeta može biti zadovoljna.

Ona je na utakmicu očigledno došla s ciljem da privuče pažnju. U tome je definitivno uspjela jer ne viđaju se svaki dan ovakve stvari na jednoj košarkaškoj utakmici.

Nažalost, na sportskim terenima sve je više ovakvih bizarnosti. Pažnja od sportista prešla je na brojne anonimuse koji se žele proslaviti ovakvim stvarima.

Dodatni snimci koji se povezuju s ovom djevojkom pokazuju da je te noći imala dosta posla snimajući određeni sadržaj za društvene mreže.

Na jednom od snimaka vidi se momak s desetinama hiljada dolara u rukama koje baca na nju dok pleše ispred brojnih gostiju i njoj se ovakva promocija očigledno isplatila.

Tužno je vidjeti ovakve scene, ali svako sa svojim životom radi šta želi.

Oglasi