Ovako nešto se ne pamti: Donedavno mu spavao s mamom, a sad su saigrači u istom timu
Neobična situacija u Los Angeles Lakersima gdje će u istom timu igrati sin i ljubavnik Larse Pippen (Foto: Screenshot)

Bizarno

Ovako nešto se ne pamti: Donedavno mu spavao s mamom, a sad su saigrači u istom timu

M. Šljivak

Svijet sporta sa sobom nosi i brojne bizarnosti, ali okolnost koja se desila protekle noći je u ekipi Los Angeles Lakersa spojila Malika Beasleyja i Scottyja Pippena Juniora i to iz razloga kakav se ne pamti u svijetu sporta.

Malik Beasley je postao novi član Los Angeles Lakersa. Ovaj 26-godišnji šuter dio je razmjene koja se desila između Lakersa, Utah Jazza i Minnesota Timberwolvesa i karijeru će nastaviti u timu iz Grada anđela.

Dolazak Beasleyja u tim neće se svima dopasti. Posebno se to odnosi na Scottyja Pippena Juniora i to iz zaista nestvarnog razloga, kakav se ne pamti u svijetu sporta.

Beasley je tokom 2021. godine bio u vezi s mamom 22-godišnjeg košarkaša Lakersa Larsom Pippen Njihova veza privukla je ogromnu pažnju medija zbog činjenice da je Larsa 22 godine starija od Malika.

To njemu nije smetalo. Zbog nje je izbacio ženu i dijete na ulicu, ludio je za ovom ženom, no ubrzo je dobio 'nogu'. Nije ga željela trpiti zbog onog što je napravio.

Oglasi

"Kada sam čula kako je tretirao ženu i dijete nisam željela takvog čovjeka oko sebe. Nije pravi muškarac, plačljivko je i jeftin", poručila je Larsa.

Malik se u međuvremenu vratio ženi i djetetu. Nedavno su po drugi put postali roditelji, a on se smirio i navodno sada živi mnogo mirniji život nego što je to činio ranije.

Plakao je i molio atraktivnu suprugu Montanu Yao da mu se vrati. Ona mu je na opšte iznenađenje svih apsolutno sve oprostila i sada su ponovo skupa.

Sigurno je da ni ovom košarkašu neće biti svejedno što će tokom treninga u istoj dvorani biti i sin žene s kojom je imao lude provode i zabave.

Oglasi

Scotty Junior je jedno od četvero djece koje je čuveni košarkaš Scottie Pippen dobio s Larsom u braku koji je trajao od 1997. do 2021. godine.

Ova atraktivna 48-godišnjakinja odavno se odmetnula od slavnog muža. Godinama prije zvaničnog razvoda prestali su živjeti skupa, a Larsa je to maksimalno koristila i viđala se s mnogo mlađim košarkašima.

Ona je trenutno u vezi sa sinom legendarnog Michaela Jordana, 32-godišnjim Marcusom i izazivaju ogromnu pažnju gdje god da se pojave.

Oglasi