Carlos Tevez se požalio na bolove u prsima, hitno je hospitaliziran!

Argentinska legenda

Carlos Tevez se požalio na bolove u prsima, hitno je hospitaliziran!

Eldar Ganibegović

Carlos Tevez je hitno prebačen u bolnicu nakon što se požalio na bolove u grudima. Preko noći je zadržan u bolnici.

Bivši reprezentativac Argentine, Carlos Tevez, primljen je bolnicu nakon što se žalio na bolove u grudima.

Ovaj 40-godišnji bivši fudbaler, proveo je noć u klinici u luksuznom naselju San Isidro u glavnom gradu Argentine, Buenos Airesu.

Danas bi trebalo da bude podvrgnut dodatnim pretragama. Te pretrage će se obavljati u drugoj, obližnjoj bolnici.

Independiente, klub koji predvodi kao trener, potvrdio je da su početni rezultati pretraga "zadovoljavajući".

Lokalni mediji objavljuju da su nastali problemi sa stresom. Carlos Tevez nije dao još nikakav komentar na ovu temu.

Oglasi

Dobra vijest je svakako da nisu problemi sa srcem ili nekim drugim vitalnim organima, a ovo je još samo jedan od dokaza kako stres može da utječe na zdravlje pojedinca.

Podsjetimo, igračku karijeru je završio 2021. godine u Boci Juniors, klubu u kojem je i počeo seniorsku karijeru još davne 2022. godine.

U tih 19 godina igrao je još za Corinthians, West Ham, Manchester United, Manchester City, Juventus, ponovo Bocu Juniors i SH Shenhuu u Kini.

Za reprezentaciju Argentine je upisao 76 nastupa. Postigao je i 13 pogodaka. Najveći uspjeh u karijeri sigurno je osvajanje Lige prvaka s Manchester Unitedom 2008. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti