Shakirin blizak prijatelj otkrio stanje pjevačice: "Normalno da je takva"

Carlos Vives

Shakirin blizak prijatelj otkrio stanje pjevačice: "Normalno da je takva"

Eldar Ganibegović
Teme:

Shakira i fudbaler Barcelona Gerard Pique prekinuli su nakon 12 godina veze.

Prije tačno sedam dana, Shakiru su paparazzi uhvatili dok se vozila kući. Slike prikazuju iznimno tužnu i zamišljenu kolumbijsku pjevačicu za volanom svog automobila.

Umjetnica pokušava krenuti dalje, nakon razlaza s igračem Barcelone, ali čini se da raskid na njoj ostavlja duboke tragove.

Shakira je svoje dvoje djece, Milana i Sašu, odvela na odmor na kraju školske godine.

Njih troje su otišli iz Barcelone u Cantabriu, na sjeveru Španije, kamo su otišli i prošlog ljeta, zajedno s Gerardom Piqueom, piše Marca.

Shakira i dvojica dječaka vježbaju surfanje, jednu od njihovih strasti, na Playa de Oyambre, piše pomenuti izvor. 

Kolumbijski pjevač Carlos Vives, bliski Shakirin prijatelj, otkrio je da njegova prijateljica prolazi kroz izuzetno teško razdoblje, nakon rastanka.

"Pitao sam je kako se osjeća i rekla mi je da je tužna. Normalno da je tužna, ja sam tako nešto prošao. Jasno je da si tužan u takvim trenucima, ima teških trenutaka, pogotovo kad imaš tako lijepu porodicu", rekao je Carlos Vives.

Uznemiravana u Barceloni , Shakira je odlučila pobjeći od svega i odvela svoja dva dječaka na odmor da se opuste i pokušaju zaboraviti na sve što se dogodilo u posljednje vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti