Famozni fudbalski par ponizio čistačicu: Otišla je na drugi kraj svijeta, vratila se u suzama!

Nije dobila ni euro

Famozni fudbalski par ponizio čistačicu: Otišla je na drugi kraj svijeta, vratila se u suzama!

A. Čaušević

Neki bogataši jednostavno znaju biti surovi prema svojim uposlenicima. 

Potresnu priču sa suzama u očima ispričaja je jedna čistačica koja služila najkontroverznijem fudbalskom paru današnjice.

Iako je 21. stoljeće pojedini bahati i umišljeni bogataši se i dalje prema svojim uposlenim ponašaju kao prema robovima bez obzira što žive u zemljama koje su sinonimi za demokratiju i jednakopravnost.

Vjerovatno najpoznatiji fudbalski par u svijetu fudbala su Wanda Nara i Mauro Icardi koji mjesecima prolaze kroz turbulentan period.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChSSOJKNcan/?hl=en[/instagram]

Carmen Barbieri je sada već bivša čistačica slavnog fudbalera i čuvene manekenke, menadžerice, influenserice i čega sve ne.

Oglasi

Wanda je angažovala Carmen prvi put 2014. godine kada je prvi put bila trudna sa Icardijem, odnosno kada je nosila kćerkicu Francescu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChCvIpqNUU2/?hl=en[/instagram]

Tada je za nju radila dvije godine i vratila se u Argentinu. Novi poziv je stigao 2019. godine i Carmen je ostavila sve i otišla na drugi kraj svijeta.

"Rekla mi je da mi završavaju radnu dozvolu za posao u Parziu, ali su me ubacili u automobil i poslali iz Francuske u Milano."

"Nakon toga su mi rekli da moram ostati u Italiji jer sam zatražila politički azil. Tada su mi uzeli pasoš i počeli su problemi."

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChAmIkgvrpc/?hl=en[/instagram]

"Htjela sam ostati raditi za njih, ali kada su me poslali u minsko polje postalo je ružno, ostala sam sama. Wanda me nije čak ni zvala da pita jesam li živa.-2

Carmen se požalila da nije mogla otići u bolnicu ili dobiti lijekove koji su joj potrebni.

"Nudila mi je da radim za 600 eura, ali nikad nisam ništa dobila i nije mi platila ni euro za dvije i pol godine koliko sam radila za nju."

"Ona bi ustajala, odvela bi psiće u šetnju, a ja bih ostajala gladna u kući bez struje i vode."

"Muato me treitrao onako kakvo bi vrijeme bilo. Jednom su pilići izletili iz kaveza i otrčali u polje, a on se prema meni ponio jako ružno."

Carmen je dodala da su je Wanda i Mauro vodili sa sobom samo kako bi čuvala djecu i da je tom prilikom stalno ponižavana.

Argentinka je dodala se uopšte ne osjeća dobro, kako je iskorištena te je angažovala advokate i spremila je tužbu protiv porodice Icardi.

Promo

Top Komentari

Thierry.Henry
Cuj 2,5 godine radila dzabe!??? Seres Baba i ti ..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi