Dvije decenije je Tottiju uzimala dušu i tijelo, sada će mu svakog mjeseca uzimati i malo bogatstvo

Poznati prvi detalji razvoda

Dvije decenije je Tottiju uzimala dušu i tijelo, sada će mu svakog mjeseca uzimati i malo bogatstvo

A. Čaušević

Italijanski mediji su objavili prve detalje razvoda između nekadašnjeg najpoznatijeg para na Apeninima, Francesca Tottija i Ilary Blasi. Oni su se rastali prošle godine nakon što je voditeljica varala bivšeg kapitena Rome, a nakon vimjesečnih razgovora stigao je i razvod. 

Prva odluka, ali privremena, građanskog suda u Rimu u postupku razvova između Francesca Tottija i Ilary Blasi stigla je u utorak, objavili su italijanski mediji.

Sudije su odredile da lukskuzna vila i ček od 12.500 eura mjesečno ide u korist tv voditeljice i to za uzdržavanje troje djece s kojima živi.

Skrbništvo nad djecom ostaje podijeljeno. Odluka će biti važeća za cijelo vrijeme dok traje suđenje koje još nije završeno.

Dvoje starije djece, sin Cristian te kćerka Chanel, će imati pravo da budu kod oca kada hoće, dok će djevojčica Isabel(7) biti sa majkom.

Oglasi

Totti i Blasi su se vjenčali još 2005. godine nakon što su jedno vrijeme bili u vezi, a njihova romansa je okončana prošlog ljeta.

Kriva za raskid je 41-godišnja Ilary koja je varala Tottija koji se osjećao jako depresivnim kada je to saznao. O detaljima je govorio prošlog mjeseca.

"Provjerio sam njen mobitel da se uvjerim, nešto što nikada nisam učinio i pronašao sam poruke. Nisam više mogao spavati. Pravio sam se kako ništa nije u krivu, ali to više nisam bio ja...", ispričao je legendarni Princ Rima.

U međuvremenu je Blasi promijenila nekoliko partnera, a svoju sreću je pronašla sa njemačkim biznismenom Bastianom Mullerom.

Iako nije u braku sa Tottijem i dalje mu na neki način zagorčava život pošto je dopustila svom novom dečku da bude jako blizak sa njihovom djecom te da boravi u istoj kući kao oni.

Sa druge strane, i nekadašnji fudbaler se skrasio pošto je u vezi sa Noemi Bocchi i i to više ne krije. Štaviše, već su odlučili da kupe novi stan i počnu živjeti zajedno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi