Chelsea kaznio lijepu doktoricu nakon sukoba s Mourinhom

Udaljena iz prve momčadi

Chelsea kaznio lijepu doktoricu nakon sukoba s Mourinhom

Teme:

Rukovodstvo Chelseaja odlučilo je kazniti lijepu doktoricu Evu Carneiro i udaljiti je iz prve momčadi londonskog kluba. 

Chelsea je s igračem manje branio bod protiv raspoloženog velškog tima, a Eva je u jednom trenutku bez dozvole ušla na teren, kako bi pružila pomoć Edenu Hazardu. Mourinho je nakon toga bijesno reagovao prema Evi, te joj je prigovorio pored terena.

"Nisam zadovoljan medicinskim timom jer svi moraju razumjeti igru. Ako idete pomoći igraču, morate biti sigurni da je ozbiljnije povrijeđen. Hazard nije imao ozbiljan problem, dobio je udarac i bio je umoran. Moj medicinski tim me je ostavio sam osam igrača tokom kontranapada", izjavio je Mourinho.

Nakon incidenta Eva Carniero je dobila podršku fanova, ali i zabranu vršenja funkcije tokom utakmice. Također, neće  ristup treninzima niti hotelu u kojem budu smješteni igrači Chelseaja. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.