Eriksen je imao užasnu godinu, ali Sabrina ga je sada učinila najsretnijim čovjekom na svijetu

Postao otac

Eriksen je imao užasnu godinu, ali Sabrina ga je sada učinila najsretnijim čovjekom na svijetu

Edmir Škorić

Christian Eriksen je krajem januara 2020. godine potpisao za Inter. Trebalo je to da bude nešto posebno u životu Danca, a pretvorilo se u pakao.

Eriksen je odlučio da nastavi daljnu nogometnu avanturu u Milanu, izabrao je Inter za svoj novi klub, ali čini se da je to bila velika greška. On dobija jako malo minuta za igru kod trenera Antonija Contea i bio je vidno nezadovoljan zadnjih mjeseci.

Stoga je Eriksen svakako očekivao bolju 2020. godinu, no na kraju svih muka stigla je vijest koja ga je učinila najsretnijim na svijetu. Njegova dugogodišnja supruga Sabrina Kvist rodila mu je sina.

I Christian i Sabrina imaju 28 godina, zajedno žive od njegovog prelaska u London 2013. godine, a prvo dijete dobili su u ljeto 2018. godine, kada se rodio Alfred.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti