Pao je na dno zbog opijanja i bahaćenja, a sada mu djevojka objavljuje neprimjerene slike iz kreveta

Njemu to očito ne smeta

Pao je na dno zbog opijanja i bahaćenja, a sada mu djevojka objavljuje neprimjerene slike iz kreveta

Endin Čaušević

Engleski fudbaler Dele Alli ljetos je iznenadio mnoge odlukom da napusti Everton i karijeru nastavi u dresu turskog Bešiktaša.

Dele Alli je prije nekoliko sezona važio za jednog od najperspektivnijih igrača u Engleskoj i pružao je odlične partije u dresu Tottenhama, a onda se desio potpuni preokret u njegovoj karijeri.

Iako ima tek 26 godina jasno je da je Alli daleko od svog nekadašnjeg nivoa, a to je samo dokazala činjenica da se nije mogao izboriti za ostanak u Premiershipu, te je ljetos stigao u Bešiktaš.

Njegova karijera je već nekoliko sezona u nevjerovatnom padu, a čini se da se i Alli pomirio s tim. Više se posvetio zabavama, opijanjem i druženjem s djevojkom Cindy Kimberly koja živi već neko vrijeme.

I Cindy se u posljednje vrijeme sve češće nalazi u centru pažnje engleskih tabloida zbog objava na Instagramu gdje ju prati čak sedam miliona ljudi.

Ona je u proteklim danima imala nekoliko objava u kojima je sve iznenadila jer je otkrila više nego što je trebala.

Oglasi

Posebnu pažnju privukle su fotografije iz kreveta gdje su "sijevnule" njene gaćice, a ubrzo nakon toga objavila je fotografije na kojima je otišla i korak dalje.

Naime, objavila je fotografije na kojoj je skoro gola i samo emotikonima je prekrila svoje grudi. Alliju se to očito sviđa jer joj je lajkao te objave i u komentarima je pohvalio njen izgled.

Alli je poznat i po tome što je nekada bio u vezi sa kćerkom Pepa Guardiole, ali je njihova veza završena jer ona više nije mogla da gleda njegovo konstantno opijanje i sve manji fokus na fudbalsku karijeru.

Top Komentari

user1646074464
Kakva pićoka wow
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti