Dele Alliju u životu ništa ne ide, a onda njegova djevojka cijelom svijetu pokaže svoje grudi

Kakav košmar

Dele Alliju u životu ništa ne ide, a onda njegova djevojka cijelom svijetu pokaže svoje grudi

Edmir Škorić

Cindy Kimberly (24) u vezi je sa Dele Allijem, problematičnom nogometnom zvijezdom, ali i ona sama je jako popularna i o njoj mediji na Otoku svakodnevno pišu. Sada je s nekoliko fotografija privukla svu pozornost na sebe.

Dele Alli je bio na posudbi u Bešiktašu, ali na ljeto će se vratiti u Everton. Ima bogat ugovor do 2024. godine i trenutno uživa u životu, a čini se kako mu je nogomet na posljdnjem mjestu. Trenutno je odsutan zbog povrede i nedavno je operisan.

Također je ulovljen sa četiri djevojke i tri muška prijatelja tokom jedne zabave prije nekoliko dana. Završilo je sve u stanu jedne od djevojaka nakon ludog provoda u noćnom klubu, gdje su plaćali bocu šampanjca i preko 7.000 eura. Ništa neobično sa bahate nogometne zvijezde.

Bilo je to skoro pa istog dana nakon što je uslikan sa plinom za smijeh i nedozvoljenim pićima na balkonu svog apartmana. Bivši igrač Tottenhama je razbijesnio čelnike i Evertona čiji je igrač i Bešiktaša za koji nastupa na posudbi.

S 28 godina je dotakao samo dno, iako je svojevremeno kao zvijezda Tottenhama bio jedan do najboljih igrača engleske Premier lige i redovan reprezentativac Engleske.

Oglasi

No, Dele Alli je sam birao, niko mu nije kriv, odlučio se na takav život ne mareći za ono što je oduvijek volio. Još jasno može da blista na terenima, ali morat će da poboljša svoj način života i da promijeni neke loše navike.

U međuvremenu, otočki mediji danas objavljuju fotografije njegove djevojke Cindy, koja je odjevena poput kaubojke u čizmama i u potpuno bijeloj dvodijelnoj haljini pozirala na nepoznatoj lokaciji sa podignutim palcem kao da stopira.

I ništa tu ne bi bilo neobično da nije stavila svoje grudi na izvolite. Svoje grudi je cenzurisala zvjezdicama.

24-godišnja manekenka odletjela je u Kaliforniju kako bi prisustvovala godišnjem Revolve partyju na Coachelli. Usput je odlučila da napravi nekoliko vrućih fotografija i da ih podijeli sa ostatkom svijeta.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWLqJzSA71w/[/instagram]