Fudbalski propao sa 27 godina: U krevetu četiri djevojke, a račun za šampanjac i tekilu 7.000 eura

Pronašo je način kako da se "utješi"

Fudbalski propao sa 27 godina: U krevetu četiri djevojke, a račun za šampanjac i tekilu 7.000 eura

Admin Čaušević

Ne tako davno je bio najveći talenat u svojoj zemlji, a sada je najveća fudbalska propalica. Iako je dotakao dno, barem iz sportskog ugla, to ga i previše ne pogađa jer uvijek pronađe način kako da se utješi.

Može biti miran još najmanje godinu, jer ugovor vrijedan 120.000 eura sedmično mu važi do ljeta naredne godine. Ali šta će biti dalje s njegovom karijerom to je već pitanje.

Ako se za nekog poznatog fudbalera može reći da je propao to je definitivno Dele Alli jer je mnogo upitnika iznad njegove karijere, a još mu nije ni 28 godina.

Na fotografiji koju su objavili britanski mediji može se vidjeti kako se Alli izvalio na krevetu sa još četiri djevojke i tri muška prijatelja tokom divlje zabave.

Završio je u stanu jedne djevojke nakon ludog provoda u noćnom klubu klubu, gdje je na šampanjac i tekilu bačeno više od 7.000 eura.

Bilo je to iste noći kada je fotografisan s balonom u ustima i kanisterima plina za smijeh, što je dovelo do toga da se mnogi zabrinu za njega.

Oglasi

Fotografija koju je objavio The Sun pokazuje kako skriva lice dok je u krevetu s prijateljima, uključujući nedavno penzionisanog bivšeg igrača Chelseaja Izzyja Jaya Browna, 26, i četiri mlade žene.

Dele koji je u u vezi s modelom Sports Illustrateda Cindy Kimberly (24), je noćni klub u društvu djevojki napustio u četiri sata ujutro.

"Imali su separe i djevojke su ih posluživale. Vratili su se u stan jedne od djevojaka i zabavljali se do jutra", kazao je izvor za The Sun.

Jedna od djevojki je studentica umjetnosti Niamh Saunders, 20, koja je fotografiju iz kreveta podijelila na Instagramu.

Britanski tabloid navodi da je Dele proveo neke od svojih posljednjih dana u Bešiktašu partijajući u noćnim klubovima do ranih jutarnjih sati.

Bivši idol navijača Tottenhama je bio dva puta u deset dana u Turskoj, gdje je zvanično na posudbi u Bešiktašu iz sadašnjeg kluba Evertona. Sada ne igra zbog povrede i od ljeta će opet u redove Karamela gdje mu ugovor traje do juna 2024. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti