Fatalna studentica rasturila Piqueovu vezu, a sada će i brak slavnom treneru koji se "upecao"

Još jedna slavna ličnost je njena žrtva?

Fatalna studentica rasturila Piqueovu vezu, a sada će i brak slavnom treneru koji se "upecao"

Edmir Škorić

Gerard Pique je u posljednje vrijeme bio često u medijima jer je svoju bivšu djevojku Shakiru prevario s Clarom Chiom Marti, koja je očigledno pronašla "novu poznatu žrtvu".

Mnoge je iznenadilo kada su saznali u vijestima da je Pique prevario svoju dugogodišnju djevojku Shakiru mladom studenticom. Kasnije se otkrilo da je riječ o Clari (23) s kojom se bivši igrač Barcelone često potom pojavljivao u javnosti.

Iako sa Shakirom ima dvoje djece, Milana i Sashu, Pique je odlučio sve staviti na kocku, pa ući u 'otvorenu vezu' sa mnogo mlađom djevojkom. Kada se sve saznalo, Shakira ga je ostavila i njih dvoje su već neko vrijeme rastavljeni.

Clara Chia Marti i Gerard Pique su već dugo vremena zajedno, a zbog nje je slavni nogometaš prevario Shaqiru, koja ga je potom ostavila

A Clara Chia očito nije naivna kao što možda izgleda, pošto su neki mediji prenijeli da je navodno imala aferu čak i sa slavnim trenerom Pepom Guardiolom.

Iako još uvijek nije jasno jesu li tvrdnje tačne ili ne, tjeraju ljude da se zapitaju o braku Pepa Guardiole. Sa suprugom Cristinom Sierra u braku je 27 godina, otkako su se upoznali kao tinejdžeri. Kruže glasine da ju je Pep prevario sa Clarom, što bi moglo naštetiti njihovoj dugogodišnjoj vezi, ali i narušiti njegov drugarski odnos sa svojim bivšim igračem.

Guardiola i Pique poznaju se dugo. I nakon Guardiolinog odlaska iz Barcelone znalo se da su bliski prijatelji. Ljudi koji su ih poznavali kažu da su se dobro slagali i da su provodili puno vremena zajedno.

Oglasi

Ako se ispostavi da su Guardiola i Chia Marti imali aferu, to bi moglo biti zaista pogubno.

Pep Guardiola sa suprugom i djecom - da li je sreći u porodici došao kraj zbog mlade studentice?

Clara Chia Marti također je bila u vijestima zbog glasina o aferi. Nazivali su je "razaračicom domova", a i mediji i fanovi govorili su loše stvari o njoj. Optužbe su je osobno povrijedile, a mogle bi dugoročno naštetiti i njenom imidžu.

U sportu se oduvijek šuškalo o prevarama i aferama te su mnogi poznati igrači i treneri bili dijelom raznih skandala u prošlosti, no stvari koje se dešavaju u životu Gerarda Piquea postaju sve više nalik španskim sapunicama.

Pitanje je da li je sve plod novinarske mašte, čista izmišljotina ili je Guardiola zaista, poput Piquea, zbog jedne mlade dame i malo druženja s njom odlučio riskirati do te mjere da mu je upitan i brak sa ženom s kojom je preko 30 godina.

No, padale su i veće ljubavi i rušili se i jači brakovi zbog afera 'sa strane', koje u početku muškarcima budu zanimljive, a onda im se žestoko obije o glavu.

Top Komentari

nakopitam
Studentica studira kurvvologiju, smjer drollja. Slicno kao ovi novinari
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti