Shakira napustila Barcelonu, ali ono što joj je uradio Piqueov otac je neviđena bruka i sramota!

Nisu imali obzira ni prema unucima

Shakira napustila Barcelonu, ali ono što joj je uradio Piqueov otac je neviđena bruka i sramota!

E. Čaušević

Sapunica između Gerarda Piquea i Shakire konačno se privodi kraju nakon što je popularna pjevačica u nedjelju zvanično sa sinovima odselila u Miami gdje će sada živjeti. No, njoj je težak udarac zadao na kraju i Piqueov otac sramotnim potezom koji je iznenadio javnost.

Poznato je da je veza između Piquea i Shakira pukla prošlog ljeta nakon što je ona saznala za njegovu prevaru i nije ni pomislila da mu oprosti.

Oni su zajedno bili čak 12 godina i imaju sinove Milana i Sashu kojima je sigurno njihov prekid itekako teško pao. Pique će ostati da živi u Barceloni dok je Shakira dobila skrbništvo nad djecom i odlučila je da se vrati u Ameriku.

Ona je u Barceloni ostala skoro godinu dana nakon burnog prekida s Piqueom jer su joj sinovi tu išli u školu, ali dok se pojavila prva prilika da se preseli u Miami popularna pjevačica je to odmah iskoristila.

Shakira i njeni sinovi u nedjelju su napustili kuću u kojoj su živjeli prethodnih godina, te su otišli za Miami, ali s dosta gorkim ukusom u ustima jer je Piqueov otac napravio nevjerovatan potez.

Naime, njen bivši svekar šokirao je javnost odlukom da angažuje advokate koji su zatekli Shakiru u kući u kojoj je živjela prije samog odlaska u Miami, te su joj objasnili kakvo saopštenje joj šalje Piqueov otac Joan.

Oglasi

S obzirom da je to kuća u njegovom vlasništvu poručio je Shakiri da više ne može u njoj besplatno živjeti i da se što prije iseli ili da od narednog mjeseca mora plaćati kiriju ukoliko želi tu ostati s djecom.

Takav hladnokrvan potez Piqueovog oca je sve šokirao, ali očito ne toliko Shakiru koja je očito postala svjesna u kakvom okruženju živi i nije ni čudo što je jedva čekala da napusti Barcelonu i vrati se u Ameriku.

Joan je tako pokazao kakvo mišljenje Piqueova porodica ima o Shakiri što je samo potvrdilo priče da ju oni nikada nisu ni prihvatili.

Nisu imali ni obzira da njihovi unuci žive u toj kući i svejedno su odlučili da im prirede veliku neugodnost prije konačnog odlaska iz te kuće. Njima je zasmetalo što Shakira vodi unuke tako daleko od njih i odlučili su se za posljednju osvetu i potez zbog kojeg su dobili žestoke osude javnosti.

Podsjećamo, kuća u kojoj je Shakira živjela s djecom i ranije s Piqueom nalazi se svega nekoliko metara od kuće u kojoj žive roditelji dojučerašnjeg defanzivca Barcelone.

Shakira se u suzama u nedjelju na aerodromu u Barceloni oprostila od prijatelja, ali sigurno je da joj je konačno pao veliki teret s leđa odlaskom u Ameriku gdje će biti dosta bliže svojoj porodici i dobiti podršku koja joj je sigurno itekako potrebna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi