Gerard Pique večeras je 'uništio' kritičare i jednom zauvijek je završio sa Shakirom i fanovima
Gerard Pique je odlučio javno govoriti o Shakiri i odnosu s njom nakon rastanka (Foto: Screenshot)

Iskreno od Piquea

Gerard Pique večeras je 'uništio' kritičare i jednom zauvijek je završio sa Shakirom i fanovima

M. Šljivak

Gerard Pique nalazi se u centru pažnje svjetskih medija zbog raskida s popularnom kolumbijskom pjevačicom Shakirom. Poznati par rastao se nakon 12 godina veze, ali su se nastavili prepucavati putem društvenih mreža. Posebno se to odnosi na Shakiru koja kroz pjesme proziva bivšeg.

Gerard Pique odlučio je danas odgovoriti na pitanje o Shakiri. Priznao je kako mu fanovi kolumbijske pjevačice prave velike probleme, ali ističe da ga baš briga za to.

"Moja bivša Shakira? Nećete vjerovati koliko kritika sam dobio od njenih fanova. To je nešto nevjerovatno", govori Pique i dodaje:

"Mene baš briga za to. Nikog od njih ne poznajem privatno, oni nemaju života i jedino znaju pisati i kritikovati. Oni su kao roboti i zašto bih im davao na važnosti", istakao je Pique.

Nije se tu zaustavio već je i dalje pričao o svojoj bivšoj i njenim fanovima.

"To što mi kritike ne smetaju je zdravo po mene. Kada bih pravio nešto veliko od toga, bio bih mrtav. Dosta puta sam tokom karijere mislio da će im davanje na važnosti biti njihova pobjeda".

Oglasi

Poslao je nekadašnji fudbaler Barcelone i poruku svim zaluđenim fanovima svoje bivše žene.

"Ne može se kontrolisati ono što drugi rade, ali možeš ono što ti radiš. Živi svoj život, prestani smetati drugima i pusti druge da rade ono što žele. Zašto uvijek moraš imati mišljenje. Ovo je moj je*eni život", govori Pique i zaključuje:

"Ako ste slavni naći će način da nađu nešto loše u vama. Ako ste popularni, to je zato jer imate novca, ako niste, onda ste promašaj. Uvijek je isto. Živite svoj život", poruka je nekadašnjeg fudbalera Barcelone.

Podsjetimo, Pique je Shakiru prevario s 23-godišnjom Clarom koju je pjevačica također prozivala u pjesmama. 

Gerard i Shakira imaju zajedno dvoje djece. Oni žive s majkom, a mjesto boravka su Sjedinjene Američke Države.

Oglasi