Ljut, izneviran i skrhan: Shakira je u nedjelju za sva vremena dotukla Piquea

Sve je riješila telefonskim pozivom

Ljut, izneviran i skrhan: Shakira je u nedjelju za sva vremena dotukla Piquea

A. Čaušević

Za Gerarda Piquea od danas više život neće biti isti. Dešava mu se ono što najviše boli svakog roditelja. Sinovi su mu okrenuli leđa i teško će ponovo kupiti njihovo povjerenje. Posljednjih dana bivši as Barcelone je prozivao kolumbijsku pjevačicu, a ona mu je uzvratila žestokim udarcem.

Sa suzama u očima Shakira se u nedjelju u Barceloni oprostila od prijatelja i zauvijek napustila Kataloniju. Uradila je to sa sa dvojicom sinova Milanom i Sašom.

Španski mediji su scenu upisali kao konačno zbogom dosadašnjem životu pošto od danas za Shakiru počinje nova životna faza daleko od nepoželjnih osoba.

"Smjestila sam se u Barcleonu da svojoj djeci donesem stabilnost, istu onu koju sada tražimo na drugom kraju svijeta blizu porodice, prijatelja i mora."

"Danas počinje novo poglavlje u potrazi za našom srećom", napisala je kolumbijska pjevačica čiji su sinovi djelovali jako sretni što odlaze.

Oglasi

Shakira je zadala i udarac Piqueu tako što je on na dan polaska saznao da njegova partnerica odlazi te nije ni dobio priliku da se oprosti od sinova.

Kolumbijska pjevačica je lično nazvala Piquea te mu saopštila odluku da dolazi što ga je razljutilo zato što nije znao tačan datum kada će napustiti Barcelonu.

Za dvojicu dječaka, Milana(10) i Sašu(7), školaska godina u SAD-u počinje 11. aprila pa će imati nekoliko dana da se naviknu na novi život.

Shakira i Pique su u novembru dogovorili razvod, nakon čega je svojevremeno sjajni štoper potvrdio da je u vezi sa 24-godišnjom Clarom Chiom Marti.

Oglasi

Prije nekoliko dana gostujući u jednom podcastu Pique je "prozvao" bivšu, međutim nije ni slutio da će ubrzo uslijediti hladan tuš i velika promjena.

"Moja bivša Shakira? Nećete vjerovati koliko kritika sam dobio od njenih fanova. To je nešto nevjerovatno", govori Pique i dodaje:

"Mene baš briga za to. Nikog od njih ne poznajem privatno, oni nemaju života i jedino znaju pisati i kritikovati. Oni su kao roboti i zašto bih im davao na važnosti", istakao je Pique.

Nije se tu zaustavio već je i dalje pričao o svojoj bivšoj i njenim fanovima.

"To što mi kritike ne smetaju je zdravo po mene. Kada bih pravio nešto veliko od toga, bio bih mrtav. Dosta puta sam tokom karijere mislio da će im davanje na važnosti biti njihova pobjeda".

Pique će imati pravo da viđa djecu u Miamiju, međutim da bi to uradio morat će svako malo putovati na drugi kraj svijeta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi