Najpoznatija sutkinja "zapalila" internet slikama s plaže i dodatno motivisala Krunića i društvo

Ne krije da navija za Milan

Najpoznatija sutkinja "zapalila" internet slikama s plaže i dodatno motivisala Krunića i društvo

Endin Čaušević

Najpoznatija sutkinja na svijetu Claudia Romani objavila je nekoliko golišavih fotografija na Instagramu i odlučila je na taj način pružiti podršku igračima Milana pred sutrašnju revanš utakmicu polufinala Lige prvaka protiv gradskog rivala Intera.

Milan je prošle sedmice u prvom meču pred svojim navijačima poražen sa 2:0 i jasno je da će Rossonerima trebati čudo da sutra na Meazzi dođu do preokreta i plasmana u veliko finale koji će se igrati u Istanbulu.

Sigurno je da će Rossonerima biti potrebna sva moguća podrška kako bi uspjeli sutra "okrenuti" rezultat protiv Intera, a za dodatnu motivaciju potrudila se i Claudia Romani.

Ovaj 39-godišnjakinja je proglašena za najseksipilniju sutkinju u svijetu fudbala. Ima licencu od 2014. godine da sudi mečeve u prvom i drugom rangu italijanskog fudbala, ali se pored svega toga najviše posvetila modelingu.

Romani je poznata po tome što objavljuje jako često golišave fotografije, a nedavno joj je Instagram zaprijetio da će joj biti izbrisan profil ukoliko se malo ne obuzda što se tiče takvih objava.

Također, Romani je 2016. godine bila i na žestokom udaru kada je javno rekla da navija za Milan zbog čega joj je karijera sutkinje bila ugrožena, ali ona se kasnije svakako posvetila više modelingu.

Oglasi

I pred sutrašnji revanš polufinala Lige prvaka između Intera i Milana ona je odlučila da objavi nekoliko golišavih fotografija s plaže kako bi Rossonerima poželjela sreću, a njih i fanove "počastila" je na sebi prepoznatljiv način.

Claudia Romani set pulses racing

Njene bujne grudi i stražnjica su u centru pažnje, a svi koji navijaju za Milan nadaju se da bi to mogla biti i dodatna motivacija za Rossonere u sutrašnjoj utakmici sezone.

She stripped down to a tiny bikini while showing her support for AC Milan

Claudia came under fire after pics emerged of her in a Milan shirt in 2016

Claudia risked an Instagram red card earlier this year

Inter i Milan svoju revanš utakmicu polufinala Lige prvaka igraju sutra na Giuseppe Meazzi s početkom u 21 sat.

Pobjednik ovog duela u velkom finalu koje se 10. juna igra u Istanbulu će igrati protiv boljeg iz okršaja Manchester City - Real Madrid.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Muskarac1
Imate li vi djecu maloljetnu,je li vas stid Boga sta objavljujete?Stidite se zemlje po kojoj hodate!
0 0
Muskarac1
Bravo za " sportski porno site"
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti