Cole Palmer u garaži ima mali 'bosanski san' - Nema ga se namjeru odreći
Zvijezda Chelseaja ima četiri automobila (Foto: Instagram)

Poseban je

Cole Palmer u garaži ima mali 'bosanski san' - Nema ga se namjeru odreći

Midhat Šljivak

Cole Palmer ove je sezone postao istinska zvijezda Premier lige. Mladi ofanzivac Chelseaja maksimalno je iskoristio priliku koju je dobio i oduševio je apsolutno sve. 

Cole Palmer napravio je pravi potez odlaskom iz Manchester Cityja. 21-godišnjak igra vrhunski fudbal i postao je istinska zvijezda Premiershipa.

Naravno, sa zvjezdanim statusom došao je i veliki novac. Palmer si može priuštiti što običan momak u njegovim godinama ne može, a on je ogromne cifre koje dobija odlučio iskoristiti za kupovinu skupocjenih automobila.

Dugo je vremena Palmer koristio sasvim običan automobil. Nakon što je položio vozački ispit dobio je Volkswagen Polo kojeg je platio 20.000 funti.

Naravno, tokom godina njegova vrijednost je opala. Palmer je međutim uživao u ovom modelu i odlučio ga je zamijeniti tek kada su stigle prve ozbiljne cifre.

Oglasi

Nakon Pola u garažu je parkirao Mercedes A klase kojeg je platio 30.000 funti. Međutim, na njemu se nije dugo zadržao i jako brzo se odlučio kupiti BMW i4 vrijedan oko 70.000 funti.

Kako su prije nekoliko mjeseci mnogo veće cifre počele stizati na njegov račun, Palmer je ponovo odlučio promijeniti automobil. Izabrao je mašinu od gotovo 200.000 funti.

Mogao je birati automobil kakav poželi, a on se odlučio na Lamborghini Urus, te ga se često može vidjeti kako s njim dolazi na trening.

Caption

Nije se zvijezda Chelseaja riješila ni ostalih automobila. Oni su parkirani u garažu, a naravno, posebnu emociju budi Polo. To je slučaj kao kod Bosanaca i Hercegovaca koji se jako teško odvajaju od Golfa, Pola i drugih Volkswagen automobila.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi