Kada ne može sebi ravnog može malog Hasbullu: Sramotno šta je McGregor uradio internet senzaciji

Irac opet u centru pažnje

Kada ne može sebi ravnog može malog Hasbullu: Sramotno šta je McGregor uradio internet senzaciji

A. Čaušević

Conor McGregor konstantno nastoji da je u centru pažnje.

Nakon što je prije nekoliko dana "zapalio" društvene mreće kontroverznim snimkom intimnog druženja sa djevojkom sada je otišao korak dolje.

McGregor je poznat po tome da prijeti svakome i da često ističe da se nikog ne plaši te da je spreman da se obračuna sa svima.

Međutim, čini se da najkontroverzniji sportista današnjice ne može ništa onim njemu ravnim pa je odlučio da se obračuna sa mnogo slabijim.

Sada je na zub uzeo internet senzaciju Hasbullu Magomedova, simpatičnog 20-godišnjaka koji je dobar prijatelj Khabib nurmagomedova.

Oglasi

U objavama na Twitteru McGregorg je Dagestanca nazvao malim smrdljicem te je napisao da bi ga volio šutirati poput lopte od stativu gola.

Hasbulla normalno nije ostao dužan. "Ne pratim propalice... Nisam znao da neko brblja", napisao je simpatični dečko.

Čak je u šali napisao da je do sada neporažen te tako dodano isprovocirao McGregora koji se nije lijepo proveo u oktagonu u nekoliko posljednjih borbi.

Mnogi će za Hasbullu reći da je klasični provokator jer ima običaj da izaziva poznate borce današnjice, pa je tako naveo da bi se rado suočio sa McGregorom u oktagonu.

Poznato je i to da je svog horoza nazvao upravo po Conoru kazavši za njega da je pravi ljepotan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi