CR kupio automobil koji oduzima dah

Novi automobil je nevjerovatan

CR kupio automobil koji oduzima dah

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo još uvijek je u izolaciji u Madeiri.


Portugalska zvijezda uživa u luksuznoj vili sa ostatkom porodice, a iako je 'pod ključem', on još uvijek stigne da završi milionske poslove.

Tako je odlučio da potroši gotovo 10 miliona eura na novi automobil. CR je jedan od deset ljudi na svijetu koji je uspio da kupi novi Bugatti, a koji vrijedi gotovo 10 miliona eura.

Bugatti Centodieci ima 1600 konjskih snaga i do 100 km/h ubrzava za samo 2.4 sekunde, te dostiže nevjerovatnu brzinu od 380 km/h.

Navodno, proizvođač nije znao da je jedan od kupaca Ronaldo, ali svakako da će oni nakon isporuke automobila zadovoljno trljati ruke.

Ronaldo u svom vlasništvu ima zaista ogroman broj luksuznih automobila, a ovaj će mu dosad biti najskuplji.

Top Komentari

Chupy
Cuj nije znao, dajte u pm Auto od 10 mil prodati nekome za koga nemate pojma ko je, puuuuuuuu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi