Cristiano Junior zaprepastio svijet, ali ništa nije kao što izgleda: "Nemoguće, pa tek mu je 14"
Sin Cristiana Ronalda izazvao je ogromno interesovanje (Foto: Screenshot)

Snimak mnoge začudio

Cristiano Junior zaprepastio svijet, ali ništa nije kao što izgleda: "Nemoguće, pa tek mu je 14"

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo Junior već je velika zvijezda širom svijeta. Naravno, popularnost je stekao zahvaljujući slavnom ocu, a 14-godišnjak je jučer iznenadio javnost pojavom na El Clasicu u poprilično zanimljivom društvu.

Sin Cristiana Ronalda, 14-godišnji Cristiano Junior, privukao je ogromnu pažnju tokom jučerašnjeg El Clasica između Real Madrida i Barcelone koji se igrao u glavnom gradu Saudijske Arabije Rijadu.

Junior se na utakmici pojavio u društvu nepoznate djevojke. Mnogi smatraju da je to njegova izabranica i ne mogu da vjeruju da već sa 14 godina ima djevojku.

"Brat s 14 ima djevojku. Volim hrabrost ovog mladog momka. Kopija je svog oca", jedan je od komentara, dok drugi u čudu komentariše: "Nema šanse da već ima curu"...

Oglasi

Međutim, nije sve kao što izgleda. Određene informacije kažu da je ova djevojka zapravo sestra jednog od njegovih prijatelja.

Cristiano Junior izaziva ogromnu pažnju gdje god da se pojavi. Kamere prate svake njegov korak i može se slobodno reći da je lišen normalnog odrastanja poput svojih vršnjaka.

Njegov otac jedna je od najvećih sportskih zvijezda. I mali CR Junior na svojim leđima nosi breme popularnosti i tako će definitivno biti u budućnosti.

Vršnjaci provociraju Cristiana Juniora

Cristiano Junior član je omladinskih selekcija Al-Nassra i apsolutni je vođa ekipe na terenu.

Uhvatio je dio talenta svog oca. Dovoljno mu je to za sada da dominira u omladinskoj ligi i definitivno je najveća zvijezda.

Ipak, 14-godišnjak je na čestom udaru vršnjaka. Provociraju ga konstantno, govore mu ružne riječi i nikako nema mira.

Sreća u nesreći je da je već stekao veliki broj prijatelja. Druženja su stalna, nikome ne smeta njegova popularnost i Junior ne obraća previše pažnju na uvrede koje dobija.

Oglasi