Dok Marcelo Brozović 'udara' po brzoj hrani, Ronaldo staje pred ogledalo i uništava svu konkurenciju
Cristiano Ronaldo pokazao nevjerovatan fizički izgled

Brutalan izgled Portugalca

Dok Marcelo Brozović 'udara' po brzoj hrani, Ronaldo staje pred ogledalo i uništava svu konkurenciju

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo će za nešto manje od mjesec dana proslaviti svoj 39. rođendan. Portugalac je bez obzira na godina i dalje jedan od najspremnijih fudbalera svijeta, a danas je stao pred ogledalo i javno je pokazao zastrašujuće mišiće.

Cristiano Ronaldo blista u prvenstvu Saudijske Arabije. Jedan od najboljih fudbalera svih vremena nije olako shvatio odlazak na egzotičnu destinaciju i ni u jednom trenutku nije ni pomislio da prestane sa žestokim treninzima.

Danas je CR odlučio svijetu još jednom predstaviti svoj spektakularan izgled. Odradio je trening pred ogledalom, a zatim su sijevnuli zastrašujući mišići.

Iz priloženog je sve jasno. Nema dileme da je CR još uvijek jedan od najspremnijih fudbalera svijeta i mnogi mlađi bi se postidjeli pred njim.

Djeluje zaista nevjerovatno da će ovaj čovjek već za mjesec dana ući u 40. godinu života. Ovakve fizičke predispozicije nema svako, ali niko i ne trenira kao čudesni Portugalac.

Oglasi

Cristiano Ronaldo izgleda čudesno (Foto: Instagram)

Nije nikakvo iznenađenje što je još uvijek dominantan u svijetu fudbala. Prvi je strijelac prvenstva Saudijske Arabije, a očekuje se i da će CR predvoditi reprezentaciju Portugala na Evropskom prvenstvu.

Spominje se čak mogućnost da će s Al Nassrom produžiti ugovor do 2026. godine. To bi značilo da ćemo ovu fudbalsku ikonu gledati na tereni i u 42. godini, što definitivno ne bi bilo iznenađenje.

Za razliku od Ronalda Marcelo Brozović 'udara' po brzoj hrani

Iako Cristiano svoje saigrače pokušava učiniti što profesionalnijim, odlazak u Saudijsku Arabiju hrvatski fudbaler Marcelo Brozović shvatio je mnogo neozbiljnije.

Dobio je i on vrhunski ugovor, no on se ne drži nikakvih pravila jer očigledno ih klub, barem što se tiče ishrane, nije ni postavio prema fudbalerima.

Tako Brozović često 'udara' po brzoj hrani. Nedavno se pojavio snimak na kojem uživa u hamburgerima i ovaj snimak je izazvao popriličnu pažnju u javnosti.

Hrvatski fudbaler ima taj status 'opuštenog momka'. Nikad nije previše mario za pravila, a Saudijska Arabija mu je došla kao kec na desetku što se opuštenog života tiče.

Na terenu se u njegovoj igri nikako ne primijeti da je suviše opušten i dok je tako u Al Nassru neće imati problema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi