Iza Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez je najduža noć otkako su u Saudijskoj Arabiji

Dosta neizvjesnosti je bilo pred glamuroznim parom

Iza Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez je najduža noć otkako su u Saudijskoj Arabiji

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez su zajedno već šest godina. Imali su zajednom mnogo lijepih, ali i nekoliko teških trenutaka što je normalna pojava u svakoj vezi.

Već neko vrijeme se špekuliše da su Ronaldo i Georgina u krizi, te da bi mogli raskinuti, međutim sve je demantovani za vikend kada je slavni fudbaler objavio zajedničku fotogafiju sa španskom influensericom.

Ako su najteži dan u vezi imali prije godinu kada im je rečeno da je njihov sin preminuo, glamurozni par je najtežu noć od dolaska u Saudijsku Arabiju preživio sinoć.

Naime, Ronaldo i njegova partnerica su saznali da njihova petogodišnja kćerka Alana Marina mora na htinu operaciju slijepog crijeva.

Operacija je obavljena sinoć, a Georgina i Portugalac su prošli kroz nekoliko sati neizvjesnosti. Najvažnije je da je sve prošlo u najboljem mogućem redu.

Oglasi

"Znam da je djevojčica dobro. Nisam ni pokušavala previše da saznam, ali znam da je sve dobro i da je sve prošlo u redu", kazala je portugalska novinarska Filipa de Castro koja je odlično upućena u život najpopularnijeg igrača današnjice.

Ronaldo i Georgina su u utorak navečer snimljeni u bolnici u Rijadu kako obilaze kćerku pred operaciju i ta fotografija je odmah završila na društvenim mrežama.

Inače, Alana Martina je prvo zajedničko dijete najglamuroznijeg para u svijetu sporta, a još zajedno imaju i kćerku Bellu. Fudblaer od ranije putem surogat majki ima sina Cristiana Juniora te blizance Evu i Mattea.

Ronaldo je u Al Nassr stigao zimus kada je potpisao dvoipogodišnji ugovor uz ukupnu zaradu od 500 miliona, ali špekuliše se da bi se na zimu mogao vratiti u Evropu.

U srijedu je Daily Mail plasirao pravu bombu i najavio mogući povratak Ronalda u Premiership i to u ekipu Newcastle Uniteda koji se nakon dvije decenije vraća u Ligu prvaka.

Svrakama upravlja sudijski fond PIF fond na čelu sa princem Mohammedom Bin Salmanom što bi i moglo biti ključno za realizaciju senzacionalnog transfera.

Top Komentari

nakopitam
Adjija,bil jedan od vas bio surogat majjka da ti da surogarnem u usta? Kupicu mu ulaznicu za zelja @Hadzija123 @E.Car @YouTalkinToMe
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti