Da Georgina zna šta joj svekrva radi iza leđa odmah bi ostavila Cristiana Ronalda!

Nevjerovatne optužbe

Da Georgina zna šta joj svekrva radi iza leđa odmah bi ostavila Cristiana Ronalda!

A. Čaušević

Ako je vjerovati glasinama kubanskog vidovnjaka, Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez se nalaze u epicentru osebujne porodične drame. Majka superzvijezde, Dolores Aveiro, navodno je upletena u nevjerojatne napore da poremeti vezu svog sina.

U šokantnom razvoju događaja, pojedini medijski izvještaji sugerišu da je Aveiro pribjegla neortodoksnom sredstvu vidovnjaka kako bi izbacila Georginu Rodriguez iz života njenog sina.

Zapanjujuća optužba dolazi od nikoga drugog do Mhonija Videntea, zloglasnog kubanskog vidovnjaka prepoznatljivog po svojim drskim tvrdnjama.

"Majka Cristiana Ronalda baca čini Georgini. Nikada nije željela da je oženi ili da ima djecu s Cristianom, jer je izgubila troje djece. Zadnji put je izgubila jednog od blizanaca koji je bio dječak, a gospođa joj je rekla: znaš što, sine moj, ne želim Georginu u svojoj kući. Istrčala je iz kuće. I iz tog razloga Cristiano ne vodi Georginu u kuću svoje majke, već samo kod djece", tvrdi Kubanac.

Ovo nije prvi put da je Vidente miješao lonac u vezi s portugalskim reprezentativcem. Kontroverzni vidovnjak, koji je bio ranije osuđivan, predvidio je prošle godine da će fudbalerobjesiti kopačke o klin do 2023. godine.

Zatim, Vidente je predvidio Ronaldovu karijeru nakon penzionisanja, tvrdeći da će preuzeti menadžerski posao u azijskoj ili evropskoj momčadi.

Oglasi

Unatoč ovim senzacionalnim predviđanjima, sam Ronaldo još nije dao konačnu izjavu o svojim planovima za penzionisanje. Međutim, i dalje kruže glasine o njegovim namjerama da napusti Saudijsku Arabiju.

Ipak, sve ove tvrdnje treba uzeti sa rezervom pogotovo nakon izjava koje je Dolores Aveiro dala prošle sedmice.

Ona je nedavno bila prisutna na događaju na Madeiri, gdje se suočila sa glasinama o naizgled nestabilnoj vezi njezina sina i Rodrigueza. Njen odgovor je, međutim, bio jednostavan.

"Sve su to laži. Svaki par se svađa, ali ono što je napisano je laž", poručila je Dolores.

Videnteova tvrdnja da je Ronaldo zabranio Georgini da posjeti njegovu majku nedavno je opovrgnuta. Zapravo, Aveiro je posjetila svog sina u Saudijskoj Arabiji, jasno pokazujući da odnosi između članova porodice nisu tako sporni kao što se prikazuje.

Ipak, da li su izjave Doloros i njena posjeta sinu u Saudijskoj Arabiji samo predstava za javnost, vjerovatno nikada nećemo saznati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti