Od nje Georgina bježi kao đavo od krsta: Jedina je prevarila Ronalda i sa 38 godina obara s nogu!

Portugalac je uzvratio istom mjerom

Od nje Georgina bježi kao đavo od krsta: Jedina je prevarila Ronalda i sa 38 godina obara s nogu!

Admin Čaušević

Vjerovali ili ne, ali postoji žena koja je bila nevjerna Cristianu Ronaldu, sve se dešavalo 2015. godine. Slavnom Portugalcu je rogove nabila žena koja i danas izgleda fenomenalno iako je pragu pete decenije.

Ronaldo je još od 2017. godine u vezi sa Georginom Rodriguez s kojom je dobio djecu, osnovao porodicu, ali još uvijek odbija da stane na ludi kamen, a prije bivše prodavačice odjeće promijenio je veliki broj žena.

Svakako najviše pažnje je privlačila veza koju je Ronaldo imao sa poznatom ruskom manekenkom Irinom Shayk. Njihova romansa je trajala od 2010. do 2015. godine.

Puno se nagađalo o njihovom raskidu. Jedan je i taj što Ruskinja nikad nije "sjela" Ronaldovoj majci Dolores, a navodno je i prevarila slavnog fudbalera.

Ronaldo i Irina su bili u vezi pet godina

Do prevare o kojoj su pisali britanski tabloidi je navodno došlo tokom snimanja filma Hercules. To se dešavalo 2014. godine, a glavnu mušku ulogu je tada glumio Dwayne Johnson.

Tada je Ronaldovu i Irininu vezu drmala ozbiljna kriza, a prilikom jednog druženja Ruskinja i američki glumac su se pretvarali da su muž i žena te su se i poljubili.

Oglasi

Sa druge strane i Ronaldo nije bio toliko lojalan jer je navodno prevario Irinu sa čak 12 žena, a manekenka je sve otkrila tako što je pronašla poruke na njegovom mobitelu.

Poslije raskida Ruskinja i nije baš lijepo govorila o svom bivšem partneru. Optuživala ga je za nevjeru. Poznato je da je nakon raskida sa Ronaldom izgubila čak 11 miliona pratitelja na društvenim mrežama.

U međuvremenu iza ove 38-godišnjakinje je neuspješni brak sa Bradyleom Cooperom, dok se u posljednje vrijeme povezivala sa slavnim igračem američkog fudbala Tomom Bradyjem.

Zanimljivo, da Ronaldova sadašnja partnerica, Georgina Rodriguez maksimalno izbjegava da se sretne sa Irinom. Iako je gošća na raznim manifestacijama i modnim događajima gdje je Ruskinja tu Georgine nema.

Jedan od razloga je sigurno i taj što bi mogla stvoriti nelagodu svom partneru pošto bi žuta štampa definitivno "potpisala" za susret Irine i Georgine oči u oči.

Ukoliko bi društvene mreže bile mjerilo Georgina je odavno pretekla Irinu po popularnosti pošto španska influenserica ima čak 15-ak miliona više pratitelja.

Top Komentari

user1676286668
Čauš stara perverzija jednom rukom davi majmuna a drugim piše vijesti svaki čast.
0 0
DDG
Vjerovali ili ne!!! Šta li je Čaušu moralo proći kroz glavu pa da napiše prilog o nečemu što se dogodilo prije 9 godina.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti