"Malo viski, malo Coca-Cola": Georgina čeka uplatu od 200 eura, a razuzdani Ronaldo uživa na jahti

Slavni Portugalac je imao buran život

"Malo viski, malo Coca-Cola": Georgina čeka uplatu od 200 eura, a razuzdani Ronaldo uživa na jahti

A. Čaušević

Teško je nabrojati listu djevojaka s kojim je Cristiano Ronaldo imao najmanje jednu nezaboravnu noć. Prije nego što je upoznao Georginu Rodriguez slavni Portugalac je vodio itekako buran život i volio je lude noćne provode, ali i dnevne zabave na svojim skupocjenim jahtama. 

Merche Romero, Nereide Gallardo, Kim Kardashian, Irina Shayk, Rita Pereira , Andressa Urach, Gemma Atkinson su samo neke od atraktivnih dama koje su se u prošlosti povezivale ili su bile skupa sa Ronaldom.

Od 2017. godine Ronaldo je u vezi sa Georginom Rodriguez. Poznato je da je atraktivna Španjolka radila u jednom butiku za platu od 200 eura. Upoznavanjem slavnog fudbalera promijenio joj se i život.

Prije Ronalda Georgina je radila u butiku

I dok je Georgina, barem iz trenutne perspektive, radila za crkavicu, Ronaldo je već tada bio itekako bogat i volio je da se provodi te uživa u ludim zabavama.

Posljednju takvu zabavu imao je na ljeto 2016. godine, svega nekoliko mjeseci prije nego što će upoznati Georginu s kojom se i skrasio, ali još uvijek ne pristaje da stane na ludi kamen.

Naime, nakon što je osvojio Ligu prvaka sa Real Madridom Ronaldo je fotografisan u društvu atraktivne brinete na Ibizi.

Oglasi

U pitanju je kolumbijska manekenka Paula Suareza koja se trudila svim silama da očara 10-ak godina starijeg Portugalca.

Bilo je to druženje za jedan dan i za jednu noć nakon što su se ranije upoznali u jednom noćnom klubu.

Nakon osvojene Lige prvaka Ronaldo je baterije za EURO punio u društvu Kolumbijke

Ronaldov stol je bio prepun skupocjenog pića, ali i atraktivnih djevojki. On je izabrao upravo Kolumbijku što brojni paparazzi nisu propustili. Neke od snimaka sa zabave pogledajte ovdje. 

"Bilo je tu alkohola, a ja sam se osjećala sretnom. Stajao je ispred mene i govorio mi gledaj kako plešem. Samo ću vam reći da smo se rastali oko dva iza ponoći", ispričala je Suarez svojevremeno.

Suarez je priznala da je na zabavi bilo alkohola

"Reći ću vam i da smo se poljubili, a ostatak prepušam svačijoj mašti", misterizono je dodala Kolumbijka.

Oglasi

Ubrzo nakon tog druženja Ronaldo je prekinuo odnos sa Kolumbijkom te je jasno da mu je poslužila samo za zabavu. Naon toga se fokusirao se na Evropsko prvenstvo i postao prvak Starog kontinenta za Portugalom.

Kolumbijka je od tada do danas stekla veliku slavu, skupila je preko milion pratitelja na društvenim mrežama te se osim modelingom bavi i glumom, a zarađuje i odličan novac od promocija.

S druge strane Ronaldo je lude zabave i provode ostavio iza sebe te se maksimalno posvetio porodici i vezi sa Georginom koja u međuvremenu postala i majka njegove djece.

Oglasi