Otkriveno je kakvu kaznu plati Georgina svaki put kada prekrši pravila i "očara" Saudijce

Partnerica Cristiana Ronalda

Otkriveno je kakvu kaznu plati Georgina svaki put kada prekrši pravila i "očara" Saudijce

A. Čaušević

Georgina Rodriguez, partnerica najpopularnijeg fudbalera današnjice Cristiana Ronalda, se još uvijek adaptira na novi način života u Saudijskoj Arabiji pa vrlo često prekrši pravila oblačenja zbog čega i plati kaznu. 

Georgina ne može bez izazovnog oblačenje. Svojom pojavom je očarala mnoge Saudijce, zbog čega je do sada plataila i nekoliko kazni.

Saudijska Arabija je muslimanska zemlja sa striktnim pravilima za žene čega se Goergina nastoji i pridržavati, ali vrlo često joj se omakne.

U jednom navratu nosila je i abayu, poseban odjevni predmet za žene, dok se i na nekim događajima pojavila sa maramom preko glave.

Ipak, do izražaja bi dolazio njen duboki dekolte kao i rez na haljinama što znači da Georgina jednostavno ne zna odoljeti svom stilu.

Oglasi

U Saudijskoj Arabiji vrijedi pravilo da stranci u javnosti trebaju nositi široku odjećeu koja pokriva ramena, ruke do lakata te noge do zglobova.

Kako Georgina nije ispoštovala pravilinik do sada je platila nekoliko kazni koje su zaista mizerne s obzirom na novac koji zarađuje.

Naime, u slučaju kad se prvi put prekrši pravilo onda će se platiti kazna od 100 rijala, odnosno 25 eura, a kada se kazneno djelo ponovi slijede kazne od 200 rijala, odnosno 50 eura.

Kako ova poznata influenseirca zarađuje ogroman novac plaćanje kazni u ovom iznosu za nju je jednako ostavljanju bakšiša u nekom luksuznom restoranu.

Inače, Ronaldo je za vikend proslavio svoj 38. rođendan, a njegova dugogodišnja partnerica je objavila romantičnu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Prije samog transfer u Al-Nassr bilo je govora o njihovom mogućem raskidu i kako je njihova odnos postao veza iz interesa. Posljednje objave na Instagramu potvrđuju da njihova ljubavi i dalje cvijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi