Slučajno ili ne otkriveno je šta Ronaldo na svom mobitelu čuva kao "suho zlato"

Detalja sa zajedničke fotografije

Slučajno ili ne otkriveno je šta Ronaldo na svom mobitelu čuva kao "suho zlato"

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo doživo je možda i nekoliko najsretnijih dana otkako je u Saudijskoj Arabiji. Minulog vikenda proslavio je 38. rođendan u krugu porodice i najbližih prijatelja. 

Rođendanska čestitka koja mu je priredila najviše zadovoljstva je ona njegove partnerice Georgine Rodriguez koja nije oklijevala objaviti zajedničku fotogafiju na Instagramu.

"Sretni dani ljubavi mog života. Zaljubljena u tebe i u ono što smo zajedno", napisala je Georgina u opisu fotografije.

Jedna sasvim normalna fotografija na kojoj Ronaldo grli svoju životnu saputnicu je zbog sitnog detalja privukla ogromnu pažnju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CoUONUjt5va/?hl=en[/instagram]

Oni najuporniji su se potrudili da otkriju nešto novo, upečatljivo, drugačije o Ronalu. Iz tog razloga nisu zaobišli ni zaštitu za mobitel portugalskog fudbalera.

Oglasi

Na stolu su bila postavljena tri mobitela, a ona koji je bio okrenut pripada Ronaldu. Nakon što se okrene fotografija može se vidjeti i poleđina Ronaldovog mobitela.

Naime, Ronaldo na poleđini mobitela drži zajedničku fotografiju sa Georginom i porodicom koja je nastala kada je slavna infulenserisa proslavljala 28. rođendan.

Fotografija koju Ronaldo drži na mobitelu i originalna fotografija

Interesantno da Ronaldo nije pokazao šta mu je Georgina poklonila za rođendan, baš kao što istu stvar nije uradila ni Španjolka koja je nedavno proslavila najposebniji dan u godini.

Mongi su sve protumačili da je ovo najljepši način da Ronaldo iskaže svoju ljubav prema Georgini s kojom je u vezi od 2017. godine.

Prije samog transfer u Al-Nassr bilo je govora o njihovom mogućem raskidu i kako je njihova odnos postao veza iz interesa. Posljednje objave na Instagramu potvrđuju da njihova ljubavi i dalje cvijeta.

Inače, na rođendanskoj proslavi nije bilo Jorgea Mendesa, čuvenog fudbalskog agenta, što je potvrda definitivnog raskola i kraja saradnje sa Ronaldom.

Oglasi