Georgina, oprez! Atraktivna Joselyn se javno nudi Ronaldu

Portugalac ima ono nešto

Georgina, oprez! Atraktivna Joselyn se javno nudi Ronaldu

Udati se za poznatog nogometaša najveći je san milionima djevojaka. Oni su zgodni, bogati i idoli nacije, a žene koje odaberu za brak odmah pobjeđuju preostalih stotinu koje su se borile za tu poziciju.

Ako je gdje postojala ogromna konkurencija, onda je u slučaju Cristiana Ronalda koji je nakon niza veza sreću pronašao u zagrljaju deceniju mlađe Španjolke Georgine Rodriguez, sa kojom je prije skoro dvije godine dobio i djevojčicu Alana Martinu.

Time je Ronaldo stavio tačku na buran ljubavni život koji je vodio proteklih godina, ali daleko od toga da ga i dalje ne salijeću djevojke, a jedna od onih koja je bacila oko na njega je 28-godišnja američka manekenka Joselyn Cano.

Joselyn je inače veoma popularna na društvenim mrežama, sarađuje sa brojnim vodećim brendovima u modnoj industriji, a njezina strast su nogomet i - Cristiano Ronaldo. Nedavno je izjavila kako joj se Portugalac sviđa i da često gleda njegove fotografije, videosnimke.

Obzirom da Joselyn zbog izgleda i atraktivne linije porede s Kim Kardashian, Ronaldo može biti ponosan što ima takvog obožavatelja, dok njegova Georgina itekako ima razloga za zabrinutost. A možda se jednostavno i pomirila s tim da je njezin dragi san mnogih djevojaka...

Top Komentari

Chupy
Zamisli koliko govno ova izasere.... a u pm
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti