Georgina se pohvalila fotografijom iz Dubrovnika: Pozirala u bikiniju i raspametila fanove

Poznati par stigao u komšiluk na odmor

Georgina se pohvalila fotografijom iz Dubrovnika: Pozirala u bikiniju i raspametila fanove

S. Mlaćo

Cristano Ronaldo odlučio je sa svojom budućom suprugom Georginom Rodriguez Uskrs provesti u Dubrovniku.

Ronaldo je nekoliko sati nakon posljednje utakmice, kako javljaju mediji u Hrvatskoj, privatnim avionim sletio u dubrovačku zračnu luku. Tamo će par dana da se odmori i spremi za nove izazove.

Svakako da su se Ronaldo i Georgina našli u centru pažnje medija, što je i sasvim očekivano.

Georgina se putem Instagrama odlučila 'pohvaliti' fotografijom iz Dubrovnika koja će sigurno izazvati dosta komentara. Naime, zanosna Argentinka pozirala je u bikiniju okrenuta s leđa..

Kako su se upoznali?

Iako je supruga jedne od najvećih zvijezda svjetskog fudbala, Georgina je sasvim normalna žena, koja nije previše umišljena.

Mnoge je zanimalo kako je upoznala Cristiana, a ona je to u intervjuu za magazin Elle i otkrila.

"Upoznali smo se u prodajnom salonu Guccija. Radila sam kao prodavačica, a nakon nekoliko dana smo se sreli na promociji jednog drugog brenda. Pričali smo u opuštenoj atmosferi i dopali smo se jednom drugom na prvi pogled", rekla je 25-godišnja Georgina koja sa Ronaldom ima kćerku Alanu Martin rođenu u novembru 2017. godine.

Opisala je i osjećaj kojeg je imala kada je CR zabio tri pogotka protiv Atletico Madrida. Kamera ju je uhvatila u suzama na tribinama.

"Bila sam tako uzbuđena što se sav njegov radi isplatio na terenu. Na stadionu sam kad god mogu. Tako mu dajem podršku, ali i uživam u njegovim nastupima. Ponosna sam na njega", istakla je Georgina.

Otkrila je i kako izgleda njen tipičan dan kojeg ispunjava sa četvero djece. Ronaldo ima troje djece od surogate majki.

"Moj tipični dan? Probudim djecu, spremim im doručak i posvetim im kompletno jutro. Zatim ide ručak, a zatim se posvetim treningu i relaksaciji. Kada krenemo na spavanje, Cristiano i ja volimo pogledati dokumentarce. Dom je najljepše mjesto", dodala je Georgina.

Top Komentari

hame
Svaka cast, otpremi covjeka i cetvero djece, moja jedva mene i jedno dijete :)
3 0
Rigel
Divno... A u koja doba trpa ronalno?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi