Cristiano Ronaldo nije platio vrtoglavu cifru za kiriju, a već se preselio u vilu u Rijadu

Arapi mu nisu dali da plati

Cristiano Ronaldo nije platio vrtoglavu cifru za kiriju, a već se preselio u vilu u Rijadu

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo je početkom godine prešao u Al-Nassr i u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, živi život kao pravi emir. 

Tako se i njegova porodica, Georgina Rodriguez i petoro djece, preselila u Rijad, gdje su u početku stanovali u hotelu.

Saudijci su portugalskoj superzvijezdi obezbedili 17 soba na dva sprata u hotelu "Four Seasons" sa pet zvjezdica, no Cristiano je već promijenio svoj dom. 

Prema pisanju britanskih medija, Ronaldo se zajedno sa svojom partnerkom Georginom Rodriguez i njihovo petoro djece nedavno preselio iz luksuznog hotela također u Rijadu, ali u luksuznu vilu.

Za dva meseca provedena u "Kraljevskom apartmanu", kako se zove poseban dio hotela, Ronaldo je trebalo da plati ne manje od 600.000 eura.

Ipak, Saudijci mu nisu dozvolili da taj iznos plati iz svog džepa, što je samo još jedan bonus na ionako ogroman ugovor koji Ronaldo ima u Al-Nassru.

Oglasi

Kada je u pitanju vila u kojoj sada stanuje, nalazi se u dijelu grada izgrađenom samo za bogataše koji dolaze sa zapada i u ovom naselju ne vrijede šerijatska pravila kao u ostatku države.

Ronaldo i porodica na raspolaganju imaju nešto što nijedan drugi fudbaler u historiji nije dobio i privilegije koje ima izgledaju zaista nerealno.

Kompletna porodica ima ekskluzivnu pratnju gdje god da idu. Unajmljena je agencija koja prati svaki korak Ronalda i porodice i elitna ekipa se brine za njihovu sigurnost.

Također, klub mu je osigurao pet luksuznih automobila, privatni supermarket i privatni tržni centar u kojem može mirno kupovati sve što mu je potrebno.

Ako mislite da se tu privilegije završavaju, varate se. To je samo dio od onoga što je dobio potpisom ugovora s Al Nassrom.

Na raspolaganju su mu čak tri osobna restorana. U svakom trenutku CR može odabrati ono što želi jesti i to će mu ekspresno biti napravljeno i servirano.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi