Georgina ne da Ronaldu da joj pomaže u kućnim poslovima: "Ja se za sve brinem"
Georgina Rodriguez se hvali kako sve sama uređuje po kući, a stigne i na razne revije širom svijeta (Foto: Instagram)

Previše su teški

Georgina ne da Ronaldu da joj pomaže u kućnim poslovima: "Ja se za sve brinem"

M. Šljivak

Georgina Rodriguez (29) stekla je svjetsku slavu nakon što je postala djevojka Cristiana Ronalda, a par je u šest godina veze dobio dvoje djece. Iako još uvijek nisu u braku oni žive u zajednici kao da to i jesu i ova špansko-argentinska manekenka tvrdi da su sasvim normalna porodica kao i sve druge, bez obzira na to što imaju stotine miliona na računima.

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo privlače pažnju gdje god da se pojave. Veza slavnog para itekako zanima javnost širom svijeta, a trenutno su glavna tema zbog odlaska u Saudijsku Arabiju.

Ova 29-godišnjakinja tvrdi da su oni kao i sve druge obične porodice bez obzira na bogatstvo. Kaže da radi sve kućne poslove i da Cristianu ne dopušta da joj bilo šta pomogne.

"Ne dam Cristianu da mi pomaže u kućnim poslovima. Oni su jako teški i uvijek mu kažem da ću se ja za sve pobrinuti", poručila je Georgina.

Tvrdi da je CR odličan otac. Ne bi ništa mijenjala u izboru muža.

"Cristiano je odličan otac i najbolji muž kojeg sam mogla i sanjati. Nakon napornih treninga ne dam mu ni da kuha. Zaslužuje tanjir tople hrane spremljene s ljubavlju. Nekad i ja kuham, a imamo i svog kuhara", govori Georgina.

Oglasi

Naravno, rijetki su oni koji joj vjeruju da ona išta radi u kući. Imaju dovoljno novca da im posluga radi apsolutno sve, što je vjerovatno i slučaj.

Bahate se jer im se može: Svijet je u nevjerici zbog detalja na mlađem sinu Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo potpisao je sa saudijskim Al Nassrom najveći ugovor u historiji fudbala vrijedan pola milijarde eura za dvije i po sezone, ali i bez toga 38-godišnji Portugalac važi za jednog od najbogatijih sportista svijeta i sebi može priuštiti sve što poželi.

Cristiano Ronaldo često je u svijetu fudbala označen kao izuzetno bahat čovjek, iako on konstantno tvrdi da to uopšte nije i da je običan čovjek kojeg bogatstvo nije promijenilo.

Portugalac je jedan od najbogatijih sportista svijeta. Odavno je njegova zarada premašila milijardu dolara, a s novim ugovorom bogatstvo će se dodatno podebljati.

Međutim, brojni fanovi su prije nekoliko dana žestoko kritikovali Cristiana i njegovu izabranicu Georginu. Razlog je fotografija petogodišnjeg sina Matea i najmlađe kćerke Esmeralde.

Na fotografiji petogodišnji Mateo ima dijamantnu naušnicu koja navodno ima milionsku vrijednost i za mnoge je ovo nepotrebno bahaćenje.

Dosta je kritičara koji smatraju da je neprikladno da dijete od pet godina nosi ovakvu naušnicu i da roditelji šalju poprilično lošu poruku u svijet.

Bahato od strane Cristiana i Georgine sigurno jeste, ali njihova je odluka da se djetetu stavi dijamantna naušnica i to apsolutno treba poštovati.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije