Georgina otkrila koju stvar Ronaldo u kući baš nikada ne radi, a onda osramotila samu sebe

Nije baš da i ona to radi

Georgina otkrila koju stvar Ronaldo u kući baš nikada ne radi, a onda osramotila samu sebe

E. Čaušević

Nije tajna da Cristiano Ronaldo sa svojom porodicom živi u nevjerovatnom luksuzu, a to je posebno slučaj otkako je stigao u Saudijsku Arabiju gdje borave u jednom hotelu u kojem im je omogućeno skoro sve što požele. Ipak, Georgina je otkrila da jednu stvar u kući Ronaldo nikada ne radi, ali se ni sama time nije proslavila.

Georgina i Ronaldo zajedno su već nekoliko godina i imaju dvoje djece, ali se još uvijek nisu vjenčali. Također, Ronaldo pored toga ima još troje djece koje je dobio uz pomoć surogat majki i oni s Georginom imaju zaista odličan odnos.

Jasno je da Ronaldo i njegova porodica žive u ogromnom luksuzu, a to je posebno prethodnih mjesci otkako su stigli u Riyadh gdje Portugalca svi tretiraju zaista kao kralja.

Oni su smješteni u jednom hotelu gdje su zakupili cijeli sprat, te imaju sve što im je potrebno. Georgina je nedavno pričala o njihovoj svakodnevnici i otkrila je da Ronaldo u kući nikada ne radi jednu stvar, a to je kuhanje.

Ronaldo nikada nije krio da ne voli da kuha i to se očito nije promijenilo. Georgina je poručila da on voli da ga nakon treninga dočeka na stolu jelo i da se u kuhanje ne petlja previše.

"Cristiano je zaista fantastičan otac i najbolji mogući partner kojeg sam mogla da zamisli. Šta ne radi? Pa, on nikada ne kuha. Nakon treninga želi samo da ga dočeka na stolu neko jelo. Mnogo toga izbjegava da jede i nije baš tako jednostavno spremiti mu šta voli. Ponekad pojede nešto van svog menija, ali odmah ide naporno da trenira nakon toga", rekla je Georgina.

Oglasi

Mnogi su vjerovali da je Georgina ta koja je zadužena za kuhanje i da se ona brine da Ronalda nakon svakog treninga ili utakmice dočeka jelo na stolu, ali se nije baš proslavila priznanjem da je za to zadužen neko potpuno treći.

"Ne kuham ni ja skoro nikako. Imamo kuhara koji je zadužen za to. Zna meni koji Cristiano želi i svi to poštujemo", kaže Georgina i nastavlja.

"Ponekad kuham onako za svoju dušu jela koja ja volim, a koja on baš ne voli ili ne jede. To ja i djeca radimo najčešće kada on nije u kući jer ne želimo da to radimo dok je on s nama. Volim nekad i za njega skuhati jelo koje voli, ali najčešće to prepuštam našem kuharu".

"Njegove dijete su zaista rigorozne. Ponekad ja i djeca se možemo najesti tek kada on nije tu, pa svi čekamo da ode da jedemo ono što volimo. Naravno, samo se šalim".

Ronaldo već godinama ima striktan plan ishrane kojeg se maksimalno pridržava i zbog toga je i dalje u nevjerovatnoj fizičkoj formi.

Često i svom najstarijem sinu Cristianu Junioru zna da pregovara zbog nekih namirnica koje konzumira i priznaje da to ne voli, ali da mu još uvijek ne pravi pritisak zbog toga. Želi da se on maksimalno posveti fudbalu, a pravilna ishrana je veliki dio toga.

Top Komentari

Kugla
Sto je ona sebe osramotila
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti