Georgina je nekad radila za "crkavicu", sada za minut livea na Instagramu naplati vrtoglavu cifru

Nekadašnja prodavačica zarađuje ogroman novac

Georgina je nekad radila za "crkavicu", sada za minut livea na Instagramu naplati vrtoglavu cifru

A. Čaušević

Prije nepunih šest godina joj se život promijenio. Svakodnevno ustajanje u ranim jutarnjim satima i odlaske na posao je zamijenila luksuznim životom. Sada živi na visokoj nozi i jednostavno ima sve što poželi. 

Kada je počela raditi u Guccijevom butiku Georgina Rodriguez nije mogla ni zamisliti da će ubrzo postati djevojka tada najboljeg igrača svijeta, a nakon toga i njegova životna saputnicu.

Prije nego što je upozala Cristiana Ronalda i krenula s njim u vezu Georgina je radila 24 sata pet dana sedmično za platu od oko 600 eura. Kada je krenula s Portugalcem više nije morala da brine za finansijsku situaciju.

Veza sa višestrukim osvajačem Zlatne lopte je Georgini donijela ogromnu popularnost što ona danas masno naplaćuje i zaista uzima ogroman novac.

Italijanski list je Look je objavio Georginin cjenovnik za objave na društvenim mrežama. Svaka objava donese joj odličnu zaradu.

Oglasi

Za svaku objavu storyja Georgina naplati 12.000 eura, za objavu uobičajnog posta inkasira 60.000 eura, dok je prijenos uživo najskuplji.

Naime, za pet minuta livea na Instagramu Georgina uspije zaraditi 100.000 eura, što znači da joj svaki minut donosi 20.000 eura što je zaista vrtoglava cifra.

Španjoljka rođena u Buenos Airesu trenutno ima više od 46 miliona pratitelja na Instagramu, a ta cifra raste iz dana u dan.

Svjetsku popularnost, posebno među muškarcima, Georgini je svakako donio Cristiano Ronaldo kojeg poređenja radi na Instagramu prati nevjerovatnih 549 miliona i ubjedljivo je najpraćenija osoba na toj društvenoj mreži.

Ovaj par je u vezi od 2017. godine. Prije samog transfera Ronalda u Al-Nasr spominjalo se kako je njihova veza u krizi, međutim objavama zajedničkih fotografija su sve demantovali.

Ronaldo i Georgina zajedno imaju troje djece, dok su preostalo troje djece najpopularnijeg fudbalera današnjice rodile surogat majke.

Top Komentari

tarchi
Zato kad Cristiano kaže ajde Georgina daj mi da ti ga strpam u bulju, nema da kaže boli me glava.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi