Da je Klopp znao šta mu ovaj gospodin pjeva, nikad ne bi stao da se slika

Urnebesna scena sa aerodroma

Da je Klopp znao šta mu ovaj gospodin pjeva, nikad ne bi stao da se slika

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp danas je sa svojim fudbalerima napustio Beograd, koji mu neće ostati u dobrom sjećanju.

Suprotno svim očekivanjima prije utakmice, njegov Liverpool je izgubio od Crvene zvezde sa 2:0 i time sebi zakomplikovao situaciju u grupi C koja je sada izuzetno izjednačena dva kola prije kraja.

Njemački trener je prilikom ukrcavanja na avion dobio nekoliko upita za fotografisanje sa ljudima na aerodromu, a da je znao šta će mu ovaj gospodin zapjevati - sigurno ne bi stao da se slika.

Zapravo, umjesto fotografije je napravljen snimak na kojem ovaj čovjek, u zagrljaju sa Kloppom, pjeva: "Kako pr*a Zvezda".

Znamo da su ljudi sa naših prostora od davnina 'ludi', ali kakve sve ideje pojedincima padaju na pamet... To je priča za sebe.

Top Komentari

Woyzeck
Tuga, jad i cemer... Pocevsi od cinjenice da jedan portal ovo prezentuje u pozitivnom svjetlu. Djeca vas citaju... Kako je sve otislo na ovom Balkanu u...
53 1
Medo-Brundo
Nezna ni da prica svoj jezik.
41 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi