Dok Sarajevo trpa Rumune, Dal Varešanović uživa na odmoru s kćerkom Amre Džeko

Već su postali jedan od najpoznatijih mladih parova

Dok Sarajevo trpa Rumune, Dal Varešanović uživa na odmoru s kćerkom Amre Džeko

E. Ganibegović

Sarajevo je danas u prijateljskoj utakmici deklasiralo rumunskog prvoligaša, a za to vrijeme jedan od najboljih igrača ovog kluba uživa na odmoru sa svojom ljepšom polovinom.

FK Sarajevo nalazi se na pripremama u Sloveniji gdje je danas u prvoj kontrolnoj utakmici s uvjerljivio 5:0 savladao ekipu rumunskog Petrolula.

Izabranici Mirze Varešanovića pokazali su mnogo više od rumunskog predstavnika, te najavili da će u narednoj sezoni biti konkurenti na oba fronta, ali i u Evropi.

Sve to bez jednog od najboljih igrača. Dal Varešanović dobio je produženi odmor nakon obaveza u reprezentaciji i uživa sa svojom ljepšom polovinom.

Sin šefa stručnog štaba FK Sarajevo u vezi je s kćerkom iz prvog braka Amre Džeko, Sofijom Vicentijević, te su vrlo brzo postali jedan od najpoznatijih bh. parova.

Varešanović je na Instagramu objavio fotrografiju sa Sofijom, a komentari pljušte sa svih strana. U odjeljku komentara pojavilo se i ime same Amre Džeko.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ct9z7LKoIQL/[/instagram]

Podsjetimo, Dal Varešanović iza sebe ima zaista sjajne dane. Prije devet dana debitovao je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine na gostovanju kod Portugala i igrao protiv nekih od najvećih zvijezda svjetskog fudbala, poput Cristiana Ronalda.

Vidjet ćemo da li će i naredne sezone nositi dres FK Sarajevo, s obzirom na to da je na sebe skrenuo pažnju iz Slovenije, Srbije, Belgije, Njemačke...

U minuloj sezoni je na 31 utakmici za FK Sarajevo postigao osam golova i dodao četiri asistencije. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komentator1
I on trpa
12 0
user1574859714
Zato je i pozvan u reprezentaciju. Kao sto je i Adilovic bio trener golmana u reprezentaciji. Dzekine veze.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi