Više nije tajna da su Varešanović i kćerka Amre Džeko skupa, fotografija koja je "srušila" Instagram

Igrač Sarajeva objavio story

Više nije tajna da su Varešanović i kćerka Amre Džeko skupa, fotografija koja je "srušila" Instagram

E. Čaušević

Prošle godine u javnosti su se pojavile špekulacije da je fudbaler Sarajeva, Dal Varešanović, u ljubavnoj vezi s Sofijom Vićentijević koja je inače najstarija kćerka Amre Džeko, a nakon fotografije koju je igrač bordo kluba objavio na Instagramu više nema nikakve dileme.

Prve špekulacije oko toga da su Dal i Sofija u ljubavnoj vezi pojavile su se prošlog ljeta kada su oni objavili nekoliko zajedničkih fotografija na Instagramu, ali tada niko od njih nije komentarisao navode da su u vezi.

Međutim, kada je mladi igrač Sarajeva odlučio zimski odmor provesti u Los Angelesu u društvu Sofije postalo je jasno da se između njih nešto dešava.

Inače, Sofija studira u Los Angelesu u kojem je živjela s Amrom prije nego što je ona počela ljubavnu vezu sa Edinom Džekom s kojim je danas u sretnom braku.

Varešanović i Sofija ne objavljuju na Instagramu skoro nikako svoje zajedničke fotografije, ali nakon storyja kojeg je sinoć na ovoj društvenoj mreži objavio igrač Sarajeva jasno je da više nema dileme da su oni u vezi.

Dal je na Instagramu objavio fotografiju u zagrljaju svoje djevojke Sofije čime su jasno potvrđene špekulacije da su oni u vezi.

Oglasi

Ova objava oduševila je njihove fanove, a čini se da su oboje nakon godinu dana špekulacija oko njihove veze odlučili ovom fotografijom stati u kraj tim pričama i potvrditi da su zaista zajedno.

Istu fotografiju kasnije je podijelila i Sofija na svom Instagram profilu na kojem najstariju kćerku Amre Džeko prati preko 50 hiljada ljudi.

   Fudbaler Sarajeva na Instagramu objavio story koji je oduševio njegove fanove.

Čini se da Varešanoviću dobro ide na svim poljima, a to daje i rezultate na terenu jer je veznjak Sarajeva itekako popravio svoju formu u posljednjih nekoliko utakmica.

U dosadašnjem dijelu sezone Varešanović je u dresu Sarajeva upisao 29 nastupa u svim takmičenjima uspio je zabiti šest golova i dodati još dvije asistencije.

U Sarajevo se vratio u oktobru 2020. godine nakon što je napustio Liverpool u kojem je tri godine igrao u mlađim kategorijama. S bordo klubom ima ugovor do ljeta 2025. godine, a već su pojedini klubovi iz inostranstva pokazali interes za ovog 21-godišnjaka.

Top Komentari

nakopitam
Pitari uvjek i u svakom smislu karraju strumfete
1 0
Pajkan
Nek su živi i zdravi i uz brdo brzi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi