Nastupi atraktivnih navijačica o kojima se priča - Muškarci se hvataju za glavu
Foto - Instagram

Cheerleadersice Cowboysa uništavaju konkurenciju

Nastupi atraktivnih navijačica o kojima se priča - Muškarci se hvataju za glavu

Midhat Šljivak

Prisustvo cheerleadersica na utakmicama Sjedinjenim Američkim Državama postao je neizostavan dio navijačke scene u ovoj zemlji, a djevojke koje se bave ovim poslom maksimalno se trude da budu što atraktivnije. Navijačice NFL tima Dallas Cowboys važe za ponajbolje i o njihovim nastupima se priča.

Cheerleadersice Dallas Cowboysa važe za jedne od najatraktivnijih u svim američkim sportovima. Njihovi nastupi su uvijek maksimalni i uvijek privuku veliku pažnju.

One su u dosadašnjem dijelu sezone imale zaista impresivne nastupe. Iz utakmice u utakmicu pokazivale istinski spektakl i mnoge su ostavljale bez daha.

Naravno, to se najviše odnosi na muški dio publike. Nastupi atraktivnih navijačica nešto su što svi jedva čekaju da vide, a cure iz Dallasa su im ispunile sve moguće želje.

Oglasi

Svoje nastupa tokom utakmica atraktivne navijačice dijele na društvenim mrežama. One uživaju u poslu kojim se bave i definitivno imaju šta pokazati.

Navijači Cowboysa ih uvijek rado vide na svom stadionu. Za njih su one najbolje u ligi, ali i u kompletnim Sjedinjenim Američkim Državama.

Dallas Cowboysi ove sezone su perfektni na domaćem terenu. Imaju omjer 4-0, a niz domaćih pobjeda imaju priliku nastaviti večeras protiv mrskih rivala Washington Commandersa.

Ukupno je ovaj treći tim NFC-a s omjerom od sedam pobjeda i tri poraza i gotovo sigurno ćemo ih gledati u doigravanju ove sezone.

Oglasi

Cheerleading krenuo s muškarcima

Interesantno je svakako da je cheerleading krenuo kao muško navijanje. Počeci su mu bili još u 19. stoljeću na univerzitetu Princeton.

Tek u 20. stoljeću žena ma je dozvoljeno da učestvuju u navijanju. Univerzitet Minnesota im je prvi dozvolio nastupe, a zatim je popularnost doslovno eksplodirala.

Iz godine u godinu navijačice su širom Sjedinjenih Američkih Država sticale veliku popularnost. Organizuju se i takmičenja i sve je na zaista visokom nivou.

Navijačice danas učestvuju u svim mogućim rangovima u SAD-u. Konkurencija i rivalstvo među njima je nekad veće nego između klubova.

Svi ih rado vide na stadionima. Navijačice definitivno znaju dići atmosferu i bez njih ne bi ništa bilo isto.

Oglasi