Mlada zvijezda u ozbiljnoj nevolji: Snimljen je kako se tuče s momkom koji je zatim ubijen
Foto - Screenshot

Igrač Cowboysa u problemima

Mlada zvijezda u ozbiljnoj nevolji: Snimljen je kako se tuče s momkom koji je zatim ubijen

Midhat Šljivak

Mlada fudbalska zvijezda i trenutni član Dallas Cowboysa, Kelvin Joseph (22), mogao bi se naći u ozbiljnom problemu.

Cornerback Dallasa snimljen je kako se ispred jednog bara tuče s 20-godišnjim Cameronom Rayom, koji je neporedno nakon toga ubijen iz vatrenog oružja.

Snimak koji se pojavio pokazuje Josepha i još grupu ljudi dok se obračunavaju ispred bara. U suprotnoj ekipi je momak koji je potom ubijen i policija pokušava utvrditi šta se tačno dogodilo.

Na 20-godišnjeg Raya pucano je iz crnog džipa neposredno nakon obračuna i policija vjeruje da su ova dva događaja povezana.

Kelvin Joseph će morati da odgovori na neka pitanja. Policija ga je pozvala na razgovor, a iz Dallas Cowboysa su poručili kako će njihov igrač u potpunosti sarađivati u ovom slučaju.

Joseph je izabran kao pik druge runde NFL drafta 2021. godine nakon što je imao uspješnu karijeru na univerzitetima LSU i Kentucky.

Treba istaći svakako da se mladi igrač Cowboysa bavi i rap muzikom i nastupa pod imenom "YKDV Bossman Fat".

Top Komentari

Klicko
Ovim nigerima je pruženo dosta prava koja ne bi smjela biti dozvoljena.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi