Šokantna scena s tribina: Mlada plavuša pred hiljadama drugih zadovoljila potrebe starijeg gospodina

Navijanje na američki način

Šokantna scena s tribina: Mlada plavuša pred hiljadama drugih zadovoljila potrebe starijeg gospodina

Midhat Šljivak

Još jedna nevjerovatna scena dolazi nam s tribina iz Sjedinjenih Američkih Država. Navijačice u ovoj zemlji odavno su razuzdane, a izvjesna Madison Walker odlučila je otići korak dalje i usrećiti jednog starijeg gospodina, navijača Baltimore Ravensa.

Navijačko ludilo često donese nestvarne scene na tribinama. I dok u Evropi i Južnoj Americi fanovi čine čuda koreografijama, bakljadama i raznim drugim stvarima, Sjeverna Amerika navijačku 'kulturu' predstavlja na potpuno drugačiji način.

Često na utakmicama 'američkih sportova' možemo vidjeti zaista lude scene. Odavno ne postoje nikakve granice u ponašanju navijača, posebno ženskog dijela, pa se cure maksimalno trude postati popularne.

Na utakmicama tako možemo vidjeti veliki broj oskudno odjevenih djevojaka. Sve one ističu svoje atribute kako bi stekle popularnost i dosta je onih kojim ovakve akcije pođu za rukom.

Međutim, navijačica NFL tima Baltimore Ravensa, izvjesna Madison Walker, odlučila je otići korak dalje i na tribinama je doslovno izvela striptiz.

Oglasi

Ona je vrckala od samog početka utakmice. Flertovala je s pola tribina, a kada su brojni navijači spremili mobitele za snimanje, odlučila je otići korak dalje, te usrećiti jednog starijeg gospodina.

Rasplesana Madison seksi plesom je zapalila publiku. Pristao je i navijač zajedno s njom, te je maksimalno iskoristio priliku koja mu se ponudila.

Ovu utakmicu Ravensa ovaj navijač definitivno nikad neće zaboraviti. Dobio je priliku kakva mu se rijetko pruža i on je to iskoristio.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CwdUUpHuZY0/[/instagram]

Ubrzo su po društvenim mrežama počele pretrage o imenu navijačice. Relativno je lagano pronađena i sudeći po društvenim mrežama nije nikakvo čudo što je Madison izvela ovako nešto nasred tribina.

Ona itekako voli da pokazuje svoje obline. Ima se čime pohvaliti, a treba napomenuti da je samohrana majka dječaka i da ima 25 godina.

Na Instagramu je prati nešto više od 35.000 ljudi, ali nema dileme da će se ova cifra u narednom periodu itekako povećati nakon svega što se desilo na tribinama stadiona Ravensa.

Oglasi