Bh. teniser tvrdi da mu djevojka nije zahtjevna trudnica

Barbara Šegetin i Damir Džumhur izabrali ime za sina, rodit će se u Beogradu

19

Komentari (19)

Zoilomas
Nikoga ne zanima ova lutalica koja nema ni dom, ni kvalitet u sportu ni karakter a sudeci po tome da mu se dijete radza u beogradu, nema ni pameti.
Bosanac87
Tas14
Sam sebe ponižava sa tim imenom i potezom
Passionmerka
E moj Damire...mislio sam da imas vise pameti...kako si samo naivan...koji si ti papucar...ozenio kurvetinu, plasticaru...punica odreduje ime djeteta...raz****t ce se taj brak VRLI VRLO brzo...
amil071
nek se mali zove Prekazi
MLADOST
Ćuj Luka, ***** ti džumhure sve svoje glupo.
DamirS
...."a plan je da se sin porodi u Beogradu"... Čitate li vi ikad oko što objavite? Pa ovo ne bi ni dijete u 1. razredu napisalo.
C.Banks
Apel za sportsport.ba: Molim vas ne spominjite ovog lika više dok ne osvoji grand slam
DamirS
Mehinaldo
Bravo majstore sve tacno o njemu nek objavljuju ovi trac portali nema covjek veze sa sportom
Alkkk
Previse me sramota sto ova spodoba predstavlja ovu zemlju igdje. Pitam se kakav sklop u glavi moras imati da se iskljucivo lozis na bivse prostitutke, plasticarke, rijaliti ucesnice i obavezno one koje nemaju dana radnog staza.
Habe.die.Ehre_2017
Nisam procitao ali se sigurno punica pitala
Shik
Steta:Udade se mlad i zelen djecko...
BiHScout
Uranija
BiHScout
Kakim ti po mami
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.